Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Avslöjandet - ett simpelt spratt

- 21/09/2010, 10:47 -
Peter Forsberg kommer inte att krita på för AIK.

Peter Forsberg kommer inte att krita på för AIK.

Håkan Nordström/SCANPIX

Facebookskämtet florerade på nätet.

STCOKHOLM. I går rapporterades det om att Peter Forsberg skulle vara högaktuell för AIK. Enligt bland annat Nyheter24:s AIK-bloggare, Joakim Hall, förväntades den förre superstjärnan skriva på för nykomlingen inom de närmsta dagarna - något som säkerligen skulle röra upp känslorna bland Modofansen.

Nu berättar dock Hall i ett inlägg att avslöjandet - helt enkelt var ett spratt.

"Jag hade många hockeyintresserade besökare under söndagen, och det beror i grund och botten på ett skämt. Det började med att bekante Marcus Öhrn hävdade, eller i alla fall antydde kraftigt, att den skadedrabbade superstjärnan Peter Forsberg snart skulle presenteras som ny spelare i AIK Hockey. Klart att jag hakade på det…", skriver han på sin blogg.

Peter Forsberg kommenterade under gårdagen ryktet och dementerade det kraftigt. Så någon flytt till Stockholm kommer det förmodligen inte att bli för den store Modoikonen - än i alla fall.

Läs mer på Joakim Halls blogg - 171 24 SOLNA.