Torsdag 11 Aug
Stockholm

Därför torskar Färjestad: "Småsakerna sänker oss"

Patrik Lundh menar att detaljerna måste finslipas.
1 av 2
Patrik Lundh menar att detaljerna måste finslipas. Foto: Erik Mårtensson/SCANPIX
Färjestad åkte på storstryk borta mot Djurgården.
2 av 2
Färjestad åkte på storstryk borta mot Djurgården. Foto: Bertil Ericson/SCANPIX

Förlust med 5-1 mot Djurgården senast - nu väntar formstarka Brynäs: "Svårt att sätta pekfingret på det som fattas".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kvällens övriga matcher

Frölunda ska försöka vända den negativa trenden mot Skellefteå - allt om matchen hittar du här.

Mika Zibanejad fick en rejäl propp mot Färjestad - trots det är han med i bataljen mot Växjö Lakers i kväll - allt om matchen hittar du här.

GÄVLE. 1-5-förlust mot Djurgården senast. Trots att Färjestad har lämnat den katastrofala säsongsinledningen bakom sig, har de regerande mästarna mycket kvar att slipa på.

– Det är svårt att sätta pekfingret på det som fattas. Men det är lite småsaker som vi måste rätta på och förhoppningsvis blir det bättre snart, säger lagets forward Patrik Lundh till Nyheter24.

Nej, det gick verkligen inte bra för FBK senast. DIF blev alldeles för svåra på Hovet och gästerna hade aldrig någon chans mot Hardy Nilssons revanschsugna mannar.

– Självklart är det tungt. Vi är inte nöjda med matchen. Nu gäller det bara att vi tar med oss de små positiva grejerna från den matchen och bara glömma resten så fort som möjligt, säger den 23-årige forwarden.

Har ni pratat om matchen?

– Ja, vi har pratat och gått igenom matchen. Men det är sådant som vi behåller inom gruppen. Vi vill ju försöka vinna alla matcher och det sättet som det såg ut i andra perioden, det är inte bra nog.

På fredagskvällen är det dock Färjestads tur att ta revansch. Och då hoppas Karlstad-laget naturligtvis på en skön trepoängare borta mot formstarka Brynäs.

– Vi är framför allt väldigt revanschsugna efter den tunga förlusten och vi ska försöka ta tre poäng. Och som sagt, det såg verkligen inte bra ut i mellanperioden. Mot Brynäs ska vi göra en mycket bättre match under 60 minuter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.