Edler målskytt i 3-1 seger

Daniel Sedin passade till Edlers mål. Oscar Möller blev Los Angeles enda målskytt vid 1-6-förlusten borta Colorado.

Alexander Edler gjorde ett av målen när Vancouver hemmabesegrade Nashville med 3-1, i NHL-ishockeyn natten till onsdag.

Bara 24 sekunder var spelade av den tredje perioden när Alexander Edler tryckte in 2-1, assisterad av Daniel Sedin. Det blev Edlers andra mål för säsongen. Nashville pressade på för en kvittering men Vancouver spelade disciplinerat.

Med 44 sekunder kvar avgjorde Alexandre Burrows med en puck i tom bur.

Edler blev utsedd till matchens spelare.

Oscar Möller blev enda målskytt för Los Angeles i 1-6-förlusten borta mot Colorado. Mötet var jämnt spel- och skottmässigt, men hemmalaget visade stor kyla framför mål och vann första perioden med 3-0. I den andra fortsatte Colorado att producera framåt och redan efter 11.18 stod det 6-0. Möller reducerade drygt en minut senare med ett välplacerat slagskott i numerärt överläge.