Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Målvakterna dominerade i NHL

Sport | 26/11/2008 08:01

Straffar gav till slut gästerna segern när Nashville tog emot St Louis i NHL. Mason sade efteråt att han gjort en av sitt livs bästa matcher.

Det var de båda målvakterna Dan Ellis och Chris Mason som stod i centrum när Nashville tog emot St Louis i NHL. När slutsignalen gick i förlängningen hade ingen av målvakterna tvingats kapitulera och straffar fick till slut ge gästerna segern då Mason varit omutbar även i straffläggningen.

Mason sade efteråt till NHL.com att han gjort en av sitt livs bästa matcher och att det var extra kul att det var mot Nashville där han varit sex säsonger. Kollegan Ellis ville framförallt tacka sina backar för alla blockerade skott och städarbetet framför mål.

Det var betydligt målrikare i omgångens två andra matcher. Atlanta med Johan Hedberg i målet bortaslog Toronto med 6-3 och Calgary vann på hemmais mot Los Angeles med 6-2. Erik Ersberg stod i Los Angelesmålet från start men byttes ut i mitten på andra efter fyra insläppta mål till förmån för Jason LaBarbera som dock inte lyckades vända turen.

Skrivet av: