Äntligen gör Brunnström mål igen

Även Nicklas Bäckström nätade när hans Washington förlorade med 3-5 mot Florida.

Florida besegrade Washington med 5-3 i NHL-ishockeyn natten mot onsdag. Nicklas Bäckström gjorde sitt sjätte mål för säsongen när han gav sitt Washington ledningen med 1-0 en kvart in i den första perioden.

Inledningen till trots fick Washington det jobbigt, andra perioden dominerades totalt av gästande Florida. Med en period kvar var Bäckströms ledningsmål det enda laget hade åstadkommit, och värre skulle det bli. Redan efter 4.45 in i den tredje och sista perioden ökade Florida på till 4-1 genom Radek Dvorak. Washington snyggade emellertid till siffrorna, bland annat genom ytterligare en poäng av Bäckström, denna gång assisterade han Viktor Kozlov.

Washingtons tränare Bruce Boudreau var inte nöjd med sitt lag efter matchen, "Vi gav inte allt där ute, och till det är alla skyldiga" sade han kort efter slutsignalen till NHL:s officiella hemsida. Bäckström var ännu strängare i sin kritik, "Vi gjorde ett bedrövligt jobb, vi måste vara med från start, och det var precis det vi inte var".

Oscar Möller fortsätter att göra mål för sitt Los Angeles. I nattens match gjorde han sitt femte för säsongen när Los Angeles förlorade sina andra raka match, Phoenix blev ett för tufft motstånd, matchen slutade 4-2 till Phoenix.

Fabian Brunnström gjorde sitt sjunde mål för säsongen när han tillsammans med Loui Eriksson såg till att Dallas besegrade Calgary med 3-1. Loui Eriksson noterades för det sista målet cirka 15 sekunder före full tid. Det var hans tolfte för säsongen.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.