Tisdag 3 Aug
Stockholm

Äntligen gör Brunnström mål igen

Även Nicklas Bäckström nätade när hans Washington förlorade med 3-5 mot Florida.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Florida besegrade Washington med 5-3 i NHL-ishockeyn natten mot onsdag. Nicklas Bäckström gjorde sitt sjätte mål för säsongen när han gav sitt Washington ledningen med 1-0 en kvart in i den första perioden.

Inledningen till trots fick Washington det jobbigt, andra perioden dominerades totalt av gästande Florida. Med en period kvar var Bäckströms ledningsmål det enda laget hade åstadkommit, och värre skulle det bli. Redan efter 4.45 in i den tredje och sista perioden ökade Florida på till 4-1 genom Radek Dvorak. Washington snyggade emellertid till siffrorna, bland annat genom ytterligare en poäng av Bäckström, denna gång assisterade han Viktor Kozlov.

Washingtons tränare Bruce Boudreau var inte nöjd med sitt lag efter matchen, "Vi gav inte allt där ute, och till det är alla skyldiga" sade han kort efter slutsignalen till NHL:s officiella hemsida. Bäckström var ännu strängare i sin kritik, "Vi gjorde ett bedrövligt jobb, vi måste vara med från start, och det var precis det vi inte var".

Oscar Möller fortsätter att göra mål för sitt Los Angeles. I nattens match gjorde han sitt femte för säsongen när Los Angeles förlorade sina andra raka match, Phoenix blev ett för tufft motstånd, matchen slutade 4-2 till Phoenix.

Fabian Brunnström gjorde sitt sjunde mål för säsongen när han tillsammans med Loui Eriksson såg till att Dallas besegrade Calgary med 3-1. Loui Eriksson noterades för det sista målet cirka 15 sekunder före full tid. Det var hans tolfte för säsongen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela