Måndag 19 Apr
Stockholm

Här förvandlas debuten till en mardröm

Här ligger Linus Klasen medvetslös.
1 av 3
Här ligger Linus Klasen medvetslös. Foto:
Debuten blev knappast den bästa.
2 av 3
Debuten blev knappast den bästa. Foto:
Predatorsspelaren knockades rejält.
3 av 3
Predatorsspelaren knockades rejält. Foto:

Nashvilles Linus Klasen knockades rejält.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

NASHVILLE, TENNESSEE. Det var i Nashvilles 5-0-seger över Florida i Coral Springs som den otäcka incidenten inträffade. Linus Klasen dribblade sig in i anfallszonen och avfyrade ett skott när han däckades av en tackling från sidan av Floridas provspelare Chris Clackson.

Den forne SSK:aren blev liggande till synes livlös på isen. Nashvilles läkare var snabbt framme och såg honom innan han blödande kunde hjälpas av isen av lagkamrater. Enligt Miami Herald drabbades Linus Klasen av sår i tungan och kinden som behövde sys ihop.

The Tennessean skriver att 24-åringen drabbats av en överkroppsskada, rimligen en hjärnskakning, som kommer att hålla honom borta från spel i returmötet natten mot fredag. När Nashvilles rookies återvänder hem framåt helgen ska Linus Klasen undersökas närmare av Predators läkare.

Anders Lindbäck ersatte Chet Pickard i Nashvilles kasse halvvägs in i matchen och hjälpte Predators att bibehålla nollan. Marc Cheverie stod som väntat mellan Floridas stolpar då Jacob Markström inte kunde komma till spel på grund av en mindre skada.

Här knockas Klasen

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela