Måndag 18 Okt
Stockholm

"Foppa drömmer fortfarande"

1 av 4
2 av 4
3 av 4
Peter Forsberg är tillbaka i Colorad Avalanche.
4 av 4
Peter Forsberg är tillbaka i Colorad Avalanche. Foto: Barry Gutierrez/AP/SCANPIX

Niklas Wikegård tokhyllar Peter Forsberg - och misstänker även att "Foppa" har planer med comebacken till Colorado.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Peter Forsberg fortsätter att förvåna en och är på väg mot en ny comeback. I dagarna överraskade han alla genom att återvända till klubben där han en gång i tiden gjorde succé i under flera år, Colorado Avalanche.

Niklas Wikegård, som vid tidigare tillfällen har sagt att "Foppa" är hans absoluta favoritspelare, är väldigt imponerad.

– Peter Forsberg är en helt unik kille. En helt unik spelare, säger experten på sin blogg, och fortsätter:

– Först och främst vill jag bara säga att han är en så härlig kille, en kämpe. Och det som svider hos han är att han inte har fått lagt av på egna villkor. Att han känner sig ruggigt fräsch i kroppen och i huvudet, men att en fotrackare stoppar allting. Det måste vara fruktansvärt jobbigt.

Dröm

Vad som ligger bakom hans flytt till Avalanche är dock oklart. Både Forsberg och NHL-klubben har gjort det klart att det endast handlar om träning.

Men Wikegård tror på mer än så.

– Jag har ingen aning vad han egentligen vill med det här. Någonstans därinne finns säkert drömmen av att Colorado känner att "shit, det här funkar ju. 37 år men det trycket och det spelsinnet som du har, du kan lira hos oss".

"Foppa" talar om sin återkomst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela