Fredag 14 Maj
Stockholm

Spezza i spetsen för Wall of Shame

Jason Spezza har tröttnat på filmningarna.
1 av 3
Jason Spezza har tröttnat på filmningarna. Foto: Spezza
Jason Spezza, längst till vänster, tillsammans med Alexander Ovechkin på mötesdagarna i Toronto. I förgrunden syns spelarfackets Donald Fehr.
2 av 3
Jason Spezza, längst till vänster, tillsammans med Alexander Ovechkin på mötesdagarna i Toronto. I förgrunden syns spelarfackets Donald Fehr. Foto: Scanpix
John-Michael Liles ledde också diskussionen om filmningar.
3 av 3
John-Michael Liles ledde också diskussionen om filmningar. Foto: Scanpix

NHL-stjärnorna har tröttnat på svandyken. Ottawa-stjärnan Jason Spezza vill upprätta en lista med ett enda syfte – att hänga ut filmarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

TORONTO. Fotbollsspelarna är inte de enda som filmar. Hockeyspelarna gör det också. Nu har NHL-stjärnorna tröttnat på fusket. Ottawa-stjärnan Jason Spezza, Vancouvers Kevin Bieksa och Torontobacken John-Michael Liles vill skriva ihop en lista med namn på filmare som ska sättas upp i omklädningsrummen och delas ut till domarna.

– De vill få ut listan. De vill att spelarna avslöjas, vare sig om de blir påkomna av domarna på isen eller av oss på video. De är allihop trötta på diving. Målet är att få dem att sluta till slut. Genom att göra det här så kan vi sprida det i ligan och skämma ut dem, säger vice NHL-presidenten Colin Campbell till NHL:s hemsida.

Ämnet togs upp på mötet i Toronto. Förutom spelarna deltog domarna också i diskussionen.

– Spelarnas feedback var mycket bra. Jag tycker de var ärliga och gav oss några tips. Vi fick en bättre förståelse för vad vi som grupp vill uppnå, säger domaren Wes McCauley.

Kommentera
Kopiera länk
Dela