Martin Brodeur gjorde sitt tredje mål i karriären natten till fredag.
Martin Brodeur gjorde sitt tredje mål i karriären natten till fredag. - Foto: Ap/scanpix

Här slår NHL-målvakten till – med ett mål

Tre. Så många mål har Martin Brodeur har gjort i sin långa och framgångsrika karriär – som målvakt. När hans New Jersey Devils mötte Carolina Hurricanes slog han till igen.


Martin Brodeur gjorde i natt sitt tredje NHL-mål i sin karriär – som målvakt. Det var i matchen mot Carolina Hurricanes som hans New Jersey Devils tog ledningen i första perioden med ett otroligt mål. 

Under en avvaktande Devils-utvisning i spel sex mot fem räddade Brodeur ett skott som sedan genererade i en felpassning hemåt från en Hurricane-spelare. Pucken gled hela vägen in i Hurricane-målet och Martin Brodeur skrevs in i protokollet som målskytt. 

– Det kunde ha blivit det matchavgörande målet, men tyvärr släppte jag in ett bakåt också, sa Brodeur efter matchen.knacklig

Devils vann matchen med 4–1, se Brodeurs mål här! 


Det är dock inte första gången detta händer. Knackig kvalité till trots, här är två klipp som visar hans tidigare mål i karriären!



nhl
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

3 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.