Tredje raka torsken för Rangers

Tre Kronormålvakten Henrik Lundqvist kunde inte stoppa Devils i derbyt.

Henrik Lundqvist gjorde det han kunde. Men det räckte inte denna gång heller. Nu blir krisstämpeln allt klarare hos New York Rangers efter tredje raka förlusten. Tränaren Tom Renney försökte efteråt gjuta mod i sin stjärnmålvakt.

– Jag tycker att han gjorde ett par avgörande räddningar för oss. Det måste hända väldigt mycket innan pucken går över linjen och målen Devils gjorde var väldigt bra mål, menar Renney.

Trots tränarens posivitiva kritik var "Lunkan" besviken på sin insats.

– Jag måste fokusera mer och stoppa ännu fler puckar. Jag släpper in för många mål för tillfället. Vi vet att vi inte gör många mål och därför måste vi försöka fokusera mer på att hålla nere baklängesmålen, säger Henrik Lundqvist till Rangers Hemsida.

Även lagkamraten Markus Näslund var kritisk efteråt.

– Vi måste vara mycket smartare som lag. De två senaste matcherna är oacceptabla. Vi måste spela stabilt i 60 minuter i framtiden.

Trots förlustraden toppar fortfarande New Yorkarna Atlantic Divison.

Mer från nattens NHL

Andrej Kostitsyns stal showen helt från Sidney Crosby när Montreal besegrade Pittsburgh på bortaplan med 3-2 i NHL-ishockeyn natten mot söndag.

Kostitsyn rivstartade matchen genom att göra två mål redan i den första perioden. Trots att Pittsburghs Sidney Crosby kvitterade i mellanperioden kunde laget inte stå emot den vitryska målmaskinen. Två minuter in i den tredje och sista perioden avgjorde Kostitsyn för sitt Montreal genom att fullborda sitt hattrick.

Pittsburgh hade en tuff kväll - inte bara på grund av Kostitsyn. Även Carey Price i Montreals mål var makalös, han motade hela 17 skott i den tredje perioden och gav inte Pittsburgh en chans att kvittera.

Kristian Huselius Columbus fick en enkel resa i mötet med Philadelphia. Laget vann med övertygande 3-0 på hemmais.

Huselius, som var tveksam till en start på grund av sjukdom, spelade trots allt och svarade för en assist när han en bit in i den andra perioden spelade fram Manny Malhotra till 3-0. Huselius hade även en ribbträff med bara några sekunder kvar av den andra perioden.

Columbus kämpar fortfarande på den nedre delen av Central division i den västra konferensen, där Detroit är i ledningen på 50 poäng.

Detroit kunde dock inte utöka sin ledning då laget efter straffar besegrades av Colorado med 3-4. Både Tomas Holmström och Johan Franzén svarade för varsitt mål, deras elfte respektive femtonde denna säsong. Holmström noterades även för en assist då han spelade fram Pavel Datsiuk i den andra perioden.