Andrew "The Hamburgler" Hammond.
1 av 4
Andrew "The Hamburgler" Hammond. - Foto: TT Bild
Hammond behöver inte oroa sig för käk längre.
2 av 4
Hammond behöver inte oroa sig för käk längre. - Foto: TT Bild
Hammond har gjort det bra i Ottowas mål.
3 av 4
Hammond har gjort det bra i Ottowas mål. - Foto: TT Bild
Han är egentligen tredjemålvakt.
4 av 4
Han är egentligen tredjemålvakt. - Foto: TT Bild

Hockeymålvaktens drömdeal – gratis McDonalds livet ut

Ottawa Senators tredjemålvakt har gjort det bra i buren på sistone. Och belönas med hamburgare.


OTTAWA. Ottawa Senators har ett skadedrabbat målvaktspar vilket har gett tredjemålvaken Andrew Hammond med smeknamnet "The Hamburglar" chansen. Och han har tagit den. 

Ottawa har vunnit tio av deras senaste elva matcher med Hammond i mål, och efter matchen mot Philadelphia i söndags kastade någon in en hamburgare på isen för att hylla tredjemålvakten. 

Bildkälla: TT Bild

Nu har en man som heter John Bergeron tagit det ett steg längre. Han äger sex McDonalds-restauranger i Ottawa-området och har gett Hammond ett kort som ger honom McDonalds-mat gratis livet ut. 

– De har ju den där nya nyttigare menyn med sallad och grejer, säger han till Ottawa Sun.

Hammond som egentligen är tredjemålvakt spelar för ett fortsatt kontrakt med Senators, och behöver nu inte oroa sig för mat om han inte skulle få en förlängning.

– Men nu vet jag i alla fall att jag inte behöver svälta om det här med hockey inte funkar, säger han.

/
/
nhl
/
Hade du velat ha gratis mcdonalds livet ut?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rögle avgjorde mot Frölunda i förlängningen

Omark och Eklind bakom Luleås avgörande mot Skellefteå

Luleå vann hemma mot Skellefteå i SHL med 2-0. Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Linus Omark gjorde 1-0 och Oscar Eklind 0 minuter senare gjorde 2-0 i sista perioden.

Timrå fortsätter att vinna

Efter en tuff period har Timrå nu fått igång spelet. På torsdagen mötte laget Färjestad i Löfbergs Arena i SHL och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Timrå blev 4-2 (1-0, 2-1, 1-1).

Ny seger för Norrköping

Norrköping är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Södertälje BBK borta i Täljehallen på torsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 80-93 (17-20, 17-36, 22-16, 24-21) innebär att Norrköping nu har tio segrar i följd i Svenska Basketligan herr, och är fortfarande obesegrat i år.

Efterlängtad seger för Lugi – steg åt rätt håll mot Amo HK

Lugi har haft en tung period med fyra förluster i rad i Handbollsligan. Men hemma mot Amo HK bröts den tuffa sviten. Det blev 40-34 (20-16) i matchen i Sparbanken Skåne Arena.

NFL-stjärna anklagas för misshandel

NFL-stjärnan Von Miller har överlämnat sig själv till polisen och misstänks för våld i nära relation. Enligt flera amerikanska medier har Buffalo Bills-spelaren misshandlat sin gravida flickvän.