Rögletränarens utbrott efter galen tackling

^Persson: "Som jag ser det en fruktansvärt ful tackling".

Rögle tog med sig en poäng hem från Gävle tack vare en sen kvittering av Mads Bödker.

Brynäs var det något bättre laget och sköt hela 36 skott, bara tre gick in.

Kvällens bäste spelare, Dixon, avgjorde med ett ottagbart skott i övertidsperioden och såg till att Brynäs fick två poäng.

Snackisen blir dock Simon Bertilssons knätackling på Andrée Brendheden som renderade i ett matchstraff och en allvarlig skada. Brendheden lär bli borta minst två månader efter tacklingen som enligt de första rapporterna skadade ledbandet.

Efter matchen var Rögletränaren Gunnar Persson rasande.

– Som jag ser det en fruktansvärt ful tackling. Synd att vi inte kunde ge Brynäs betalt för den. Det var jävligt fult, sa han till säsongskortet efter matchen.

Granak gav Rögle ledningen i första. Brynäs vann den andra perioden med 1-0 efter att Nihlstorp till slut behövt släppa in ett mål från Dixons klubba. Brynäs var det bättre laget men hade å andra sidan tre stycken numerära överlägen i perioden, men där var hemmalaget ineffektiva.

I tredje tog Brynäs tillbaka ledningen genom Anton Rödin. Sedan kom alltså Bödkers kvittering och Dixons avgörande.