Linköping - elitseriens hetaste lag just nu.

Modo stod för en mycket strong upphämtning borta mot Linköping tidigare i dag.

Två sena mål gjorde så att Modo gick fram till 3-3 och förlängning.

I sista sekunden av förlängningsperioden avgjorde förre Modospelaren Jari Tolsa efter en snabb spelvändning.

Gästerna i Cloetta Center, Modo tog ledningen i matchen genom backen Hannu Pikkarainen i början av andra perioden. Linköping inledde den avslutande perioden starkt med två snabba mål och när Jari Tolsa fixade 3-1 i mitten av sista, ja då såg det nattsvart ut för Modo.

Men sedan började kvitteringsjakten.

Först reducerade Josh Green till 2-3 och när det endast återstod 54 sekunder kom kvitteringen genom Mats Zuccarello Aasen som skickade in pucken på mål när det var drygt 50 sekunder kvar.

– Vi behöver fler poäng men ändå starkt att komma tillbaka i matchen, säger Modoiten Per-Åge Skröder.

Linköping fick sista ordet - Jari Tolsa sänkte sin forna klubb med ett mål i förlängningsperioden fram till 4-3.