Norberg: "Makkonen kan spela mot Timrå"

Frölundas senaste nyförvärv kan vara spelklar inom kort.


Med Andreas Karlsson och Riku Hahl skadade var Frölunda tvungna att göra något - och värva nytt på forwardssidan.

- Vi var tvungna. Anledningen till att vi väntat är ju att vi hoppats på Andreas, men i det här läget (tre friska centrar) kan vi inte sitta och hoppas, vi måste agera.

In kommer 24-årige centern tillika poängkungen, Jussi Makkonen, närmast från Minsk.

- Det är en massa pappersexercis, men det är förbundet som sköter det, säger Frölundas General Manager Kent Norberg till Sportsday.

Enligt Norberg kan det bli spel redan mot i morgon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.

Nadal lämnade Barcelona till stående ovationer

igår 18:34
Comebacken på arenan som bär hans namn tog slut efter två matcher. Tennisstjärnan Rafael Nadal förlorade i raka set mot Alex de Minaur i den andra omgången av Barcelonas ATP-turnering. Det var en fantastisk upplevelse att få möta "Rafa" här på hans egen bana, säger de Minaur.