- Foto: Bildbyrån

"Vi behöver ha in folk"

Rögle ligger tvärsist i tabellen och kan till största sannolikhet redan nu förbereda sig på att det blir kvalseriespel senare i vår. Nu söker klubben nyförvärv för att stärka truppen inför vad som komma skall.


Blytung förlust mot Södertälje i går kväll.

Nu är Rögle nio poäng efter nästjumbon i elitserietabellen och en kvalserieplats ser mer eller mindre gjuten ut.

Rögletränaren Gunnar Persson är frustrerad över situationen.
- Det känns så klart inte bra. Jag bär huvudansvaret och det känns frustrerande. Vi kan inte göra mer än kriga och kämpa. Vi är beroende av förstamålet i det läge vi befinner oss i. Istället tar de ledningen och vi har inte den rätta udden framåt, sade han till Helsingborgs Dagblad efter 1-2-förlusten mot SSK.

På söndag stänger transferfönstret.

Innan dess vill Gunnar Persson se minst ett nyförvärv.
- Vi behöver ha in folk precis som de flesta andra lag behöver vid den här tiden. I första hand en center, säger han.

Rögle har kanadensiske centern Jeremy Colliton överkroppsskadad.

Han kommer inte att spela igen före OS-uppehållet. Nu återstår det att se om sportchefen Roger Hansson kan gå Gunnar Persson till mötes och ragga upp en ersättare innan söndag.

Hockeysverige.se

/
/
/
Senaste nytt

Johaug gör comeback – siktar mot hemma-VM?

Bundesliga viker sig efter fansens protester

2 timmar sedan
Protesterna från fansen var högljudda och kreativa efter att den tyska fotbollsligan (DFL) öppnade för att släppa in privata investerare i Bundesliga och andraligan.

LIV-spelare får specialinbjudan till US Masters

3 timmar sedan
Augusta National Golf Club ger specialinbjudningar till tre spelare inför US Masters i april. En av de inbjudna till årets första major är LIV-tourspelaren Joaquín Niemann.

Världsettans Saudibesked: "Jag vill tävla"

3 timmar sedan
Flera svenskar är klara för ridsportens världscupfinaler, som i år avgörs i Saudiarabien. Det är ett land med stora brister när det gäller mänskliga rättigheter, men ryttarstjärnorna åker dit ändå. Jag vill tävla i mästerskap, säger Henrik von Eckermann.

Svenska VM-besvikelsen: "Ett bakslag inför OS"

idag 14:58
Sveriges bordtennisherrar är utslagna ur lag-VM i Busan redan efter åttondelsfinalen. Truls Möregårdh vill inte kalla turneringen ett fiasko – men... Detta var ju självklart ett bakslag inför lagtävlingen på OS. Det kommer vi få leva med, säger storstjärnan.

Anklagade F1-chefen på plats på testerna

idag 14:46
Samtidigt som Christian Horner utreds internt för opassande beteende mot en kvinnlig anställd fortsätter han sitt jobb i Red Bull. I årets första träningspass i Bahrain fick stallchefen se Max Verstappen köra snabbast.