- Foto: Scanpix

Demén Willaume: "Vill spela i Rögle"

Richard Demén Willaume fick lämna Rögle och klubben uttalade sig om att beslutet var ömsesidigt. Men nu säger 23-åringen att han hemskt gärna hade fortsatt sin hockeykarrirär i skåneklubben.


Rögle hävdade att beslutet att bryta med forwarden Richard Demén Willaume var av ömsesidig karaktär. Det håller inte 23-åringen med om.
- Det här är absolut inget initiativ från mig, jag vill spela i Rögle. Men samtidigt vill jag spela mer, säger han till Helsingborgs Dagblad.
- Vi har vunnit en match av de 20 senaste. Om de tror att det här är lösningen på lagets problem så får det stå för Rögle. Jag önskar klubben all lycka.

På frågan om Demén Willaume fått sparken är sportchefen Roger Hansson vag.
- Det kan alltid diskuteras. Vi känner att det fanns en ömsesidig önskan om att gå skilda vägar, säger han till hd.se.

Den tidigare Frölundabacken har haft stora skadeproblem sedan Rögle gick upp i elitserien för snart två år sedan. Han gjorde nyligen comeback efter en allvarlig knäskada. Dock har han haft svårt att få någon större mängd istid.

Hockeysverige.se

/
/
Senaste nytt

Bundesliga viker sig efter fansens protester

LIV-spelare får specialinbjudan till US Masters

1 timme sedan
Augusta National Golf Club ger specialinbjudningar till tre spelare inför US Masters i april. En av de inbjudna till årets första major är LIV-tourspelaren Joaquín Niemann.

Världsettans Saudibesked: "Jag vill tävla"

1 timme sedan
Flera svenskar är klara för ridsportens världscupfinaler, som i år avgörs i Saudiarabien. Det är ett land med stora brister när det gäller mänskliga rättigheter, men ryttarstjärnorna åker dit ändå. Jag vill tävla i mästerskap, säger Henrik von Eckermann.

Svenska VM-besvikelsen: "Ett bakslag inför OS"

3 timmar sedan
Sveriges bordtennisherrar är utslagna ur lag-VM i Busan redan efter åttondelsfinalen. Truls Möregårdh vill inte kalla turneringen ett fiasko – men... Detta var ju självklart ett bakslag inför lagtävlingen på OS. Det kommer vi få leva med, säger storstjärnan.

Anklagade F1-chefen på plats på testerna

3 timmar sedan
Samtidigt som Christian Horner utreds internt för opassande beteende mot en kvinnlig anställd fortsätter han sitt jobb i Red Bull. I årets första träningspass i Bahrain fick stallchefen se Max Verstappen köra snabbast.

Tunga avstängningar för Sirius och Villa

idag 12:16
Sirius och Villa Lidköping får klara sig utan två spelare vardera i de kommande matcherna i bandyslutspelet, uppger Bandypuls. Det kan bli kostsamt.