Videoextra: Här är Tre Kronors sångfågel

Här tar backstjärnan ton och visar oanade talanger.


STOCKHOLM. Tre Kronor bjöd in pressen till öppet hus på söndagen – och hade lekstuga på spelarhotellet. Nyheter24 var på plats när Viktor Fasth, Mattias Ekholm, Gabriel Landeskog och Niklas Hjalmarsson spelade rundpingis. Victor Hedman stal dock showen. Backbjässen visade oanade talanger i tevespelet Singstar.

Se klippet här:

Senaste nytt

Inga ryska eller belarusiska gymnaster i EM

Nadal gör comeback i Australien

1 timme sedan
Tennislegendaren Rafael Nadal kommer att göra comeback i Brisbane, Australien, i början av januari. Det bekräftar spanjoren på X, tidigare Twitter.

Mammas dilemma: Syskonens stormatcher samma kväll

1 timme sedan
Fotbollsstjärnan Stina Blackstenius spelar måstematch klockan 20. En halvtimme senare kan lillasyster Nina Koppang göra VM-debut med handbollslandslaget. Det ställer till det för familjen. De får nog kolla på två skärmar, säger Koppang inför kvällens VM-premiär mot Kina.

Norska Qatar-kritiken: "Fifa har försvunnit"

2 timmar sedan
För ett år sedan pågick det kritiserade fotbolls-VM 2022 i Qatar. Nu har det norska fotbollsförbundets ordförande Lise Klaveness varit på besök i landet för att följa upp hur Internationella fotbollsförbundet, Fifa, har hanterat sina löften om förbättrade mänskliga rättigheter i Qatar.

Jagar nionde raka guldet: "Alla vill putta ned oss"

3 timmar sedan
VM i Singapore blir Åsa Karlssons sista som svensk förbundskapten. Nu vill hon avsluta på topp – och ta Sveriges nionde raka guldmedalj. Det är klart att det kommer vara känslosamt, säger hon.

Guldtränaren tar över Linköping: "En stor ära"

idag 09:08
För drygt en månad sedan tog Rafael Roldán Bermúdez, som assisterande tränare, SM-guld med Hammarby i damallsvenskan.