David Icke tror att OS-invigningen var en enda stor satanistisk ritual.
1 av 3
David Icke tror att OS-invigningen var en enda stor satanistisk ritual. - Foto: Ezra Shaw
Den stora klockan användes för att kontakta satanister som styr världen enligt Ickes teori.
2 av 3
Den stora klockan användes för att kontakta satanister som styr världen enligt Ickes teori. - Foto: Matt Dunham
OS-invigningen hyllades över hela världen.
3 av 3
OS-invigningen hyllades över hela världen. - Foto: Scanpix

"OS-invigningen var en satanistisk ritual"

"En massritual förklädd som ett firande av Storbritannien och idrott". Teveprofilen David Icke menar att det var människor som kan förvandla sig till ödlor som låg bakom OS-invigningen.


Ickes OS-teori

* Invigningsceremonin var en satanistisk ritual.

* Djävulsdyrkarna är människor som kan förvandla sig till ödlor som har sitt ursprung från en reptilras som hör hemma någonstans i stjärnbilden Draken.
* Den stora OS-klockan som cyklisten Bradley Wiggins ringde i var inställd på en frekvens som kunde höras av den satanistiska gruppen som i hemlighet styr världen.
* Eld symboliserar till guden Baal och självaste Satan, enligt Icke.

LONDON.  Över en miljard människor över hela världen följde OS-invigningen i fredags. James Bond, Harry Potter och en Beatles-klassiker med Paul McCartney. Öppningsceremonin innehöll det mesta och hyllades överallt.


Men inte av David Icke. Det förre detta sportankaret på BBC och den numera konspirationsteoretiske författaren skriver på hemsidan TheTruthIsNow att invigningsceremonin var förklädd till en stor satanistisk ritual med ett syfte – att kommunicera med utomjordingar.

– Deras sätt att kommunicera är med symboliken. Dessutom är den olympiska arenan placerad på det stället där man kan använda kraften av den globala satanistiska frekvensen och vibrationerna, skriver Icke.

Enligt Mirror har engelsmannen sålt tusentals böcker om hans tro på att mänskligheten kontrolleras av reptiliska utomjordingar. 60-åringen tror att kungligheterna är ödlor med läkande kött och som inte kan dö. "Shape-shifters" ska vara drottningen, prinsessan Diana, George W Bush och countrysångaren Boxcar Willie.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.