Måndag 21 Jun
Stockholm

"OS-simmarna kissar i poolen"

Har ni pinkat, Michael Phelps och Ryan Lochte?
1 av 2
Har ni pinkat, Michael Phelps och Ryan Lochte?. Foto:
Har Therese Alshammar uträttat sina behov i bassängen?
2 av 2
Har Therese Alshammar uträttat sina behov i bassängen?. Foto:

Nöden har ingen lag. Före detta landslagssimmerskan Carly Geehr säger att stjärnorna inte drar sig för att uträtta sina behov i bassängen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

LONDON. Michael Phelps, Ryan Lochte eller Therese Alshammar. Enligt den före detta amerikanska landslagssimmaren Carly Geehr är det ingen lågoddsare om någon av stjärnorna har kissat i OS-bassängerna. Enligt Huffington Post säger amerikanskan att nästan alla OS-simmare uträttar sina behov i vattnet. Pumpad med adrenalin kan det vara svårt att göra ifrån sig på en toalett innan man går ut i arenan.

– Jag vet många simmare som alltid måste kissa innan en tävling. Vad gör man om man är desperat? Det är inte ovanligt att blöta sig innan man klättrar upp på startpallen, så den extra vätskan och poolkanten ger dig en intressant möjlighet, skriver Geehr på sajten Quora.

I uppvärmnings- och träningsbassängerna måste man i princip räkna med att man simmar i urin enligt Geehr.

– Jag hade en lagkamrat som brukade sitta på kanten och säga "jag kissar!", vilket var... äckligt... men hon varnade oss åtminstone. Jag är säker på att jag simmat rakt bakom folk som just släppt ut allt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela