Emil Forsbergs fru om skilsmässan och anledningen till den.

Uppdatering: Du kan läsa hela Shangas inlägg på hennes instagramkonto.


Fotbollsproffset Emil Forsberg har flyttat till Usa och signat med en klubb i New York, efter att ha lämnat Leipzig efter 9 år. 
Problemet? Att han inte ska ha inkluderat sin fru och sina barn i planerna, utan dem verkar han ha lämnat kvar i Sverige.
Emils fru Shanga har publicerat ett inlägg på Instagram, där hon öppet berättar om vad Emil utsatt familjen för, och att han inte kan ge någon förklaring till sitt agerande.

Det mest intressanta i kommentarsfältet slår den här kommentaren fast, och det här hur alla män tycker att det Shanga gör är SÅ mycket värre än det Emil gjort. Så klart. En av dem som tar ställning för Emil är influencer Gustav Björklund, men så lider han själv av en ”sjukdom” som gör att han inte kan sluta skriva opassande saker till unga tjejer, så man ska kanske ta hans utsagor med en skottkärra salt?

Vad tycker ni om att publicera ett inlägg som det här som Shanga postat? Går det att rättfärdiga? Ja? Nej? Kanske?


Aftonbladet skrev redan i december om försäljningen och flytten och att Emils kontrakt är värt 60 miljoner/år.

Uppdatering: Shanga skrev även om familjens flytt till New York i det här inlägget så någonting verkar ha hänt efter att Emil anslutit till klubben

Tack för tips! 

194 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om det här är allt hon lägger upp så är det fine. Men blir hon nya Nicci Hersting som ska mjölka situationen till sin yttersta spets i över ett års tid blir det bara patetiskt.
    Håll det privat och sätt barnen först.

      Tycker detta är att gå långt över gränsen. Hon skulle stoppat efter första meningen.

        Håller inte med i just detta fall. Håller med om att det borde stanna här, men tycker hon faktiskt gör rätt här.

        Nackdelen är förstås att man delar något privat som även involverar barn som inte själva är tillräckligt gamla för att förstå eller välja om de vill att det ska offentliggöras. Men det är lite pest eller kolera.

        För vad väldigt många gör när de träffar barn är fråga om deras famij: ”vad gör mamma?, var är pappa?, hur gammal är lillasyster?” Osv. För det är en enkel grej som barn kan förstå, prata om och svara på, saker om deras familj är ett rätt säkert ämne. Kan tänka att detta blir ännu mer påtagligt om en familjemedlem är lite känd för att vara fotbollsspelare eller dyl. (eller, vet att det är så), pappa kommer nog på tal en del för dessa barn.

        Normalt, inget konstigt. Men om en i familjen plötsligt är borta (blivit allvarligt sjuk, dött, eller dragit) så blir det annorlunda. Det kan bli jobbigt, frustrerande, smärtsamt (och förvirrande för väldigt små barn) att få frågor om den familjemedlemmen. Så om folk vet att pappa har dragit och har ingen kontakt med barnen, då låter man bli att fråga barnen om pappa. Man frågar mamma istället när barnen inte hör.

        Så ja, suger att alla vet och man ska inte dela privata familjegrejer online generellt. Men suger ännu mer om man inte vet och ovetandes i god tro drar upp något jobbigt eller smärtsamt. Tror faktiskt det var rätt val i just denna situation.

          Nej du. Detta är alldeles för privata saker som hon slänger ut på internet. Skrämmande att se hur detta normaliseras.

            Tycker som sagt under normala omständigheter att det inte är att föredra. Men är det så att han på riktigt ghostat och med anledning av det jag skrev ovan (en pappa känd för idrott = barn får höra mycket snack och frågas om pappa ofta från alla möjliga människor) så är det här (I mitt tycke) ett undantagsfall där det kanske var okej att skriva ut.

            Det betyder inte att det ska normaliseras att göra så normalt. Herregud människor, allt är inte svart eller vitt. Det finns massa gråzoner. Att man kan tycka det är okej i en väldigt specifik situation för specifik anledning betyder inte att man anser att det ska vara fritt fram och ta allt på sociala medier närsomhelst för vemsomhelst.

              Ok, jag tycker nog att hon förvärrar situationen. Nu vet alla vad barnen är med om, dessutom på grund av att deras egen mamma lagt ut det för alla att läsa. Nej, vidrigt föräldraskap.

                Men snälla rara, det är väl ändå vidrigare föräldraskap att överge och ghosta sina barn???

                  Jag sa inget annat, men det var inte det vi diskuterade. Vidhåller att man lägger inte ut sådana privata saker på internet. Inget barn vill att deras föräldrars osämja visas upp för alla att ta del av, det skadar dem självklart!

                Ja, det skrev jag ju ovan. Och motiverade varför det trots detta ändå kanske var bra eller förståeligt att hon skrev ut det. Du behöver inte hålla med den motiveringen, men vore ju bra mer intressant om du bemötte den motiveringen istället (om man nu ska svara på just en kommentar om det) istället för att bara stå och stampa med samma poäng som redan tagits upp.

                  För att privata familjeangelägenheter behöver inte fläkas ut på internet så att främmande människor kan diskutera det och ha åsikter. Tror absolut att detta skadar MER än att kort konstatera att de har skiljt sig, punkt. Är själv skilsmässobarn med föräldrar som smutskastat varandra och det var nästan värre än själva skilsmässan i sig. Kan inte ens föreställa mig hur det är när tusentals personer dessutom får ta del av det. Oerhört omoget beteende.

                    Två föräldrar som smutskastar varandra är ju dock en annan sak än det här. Att hon en gång klargör vad som pågår betyder ju inte att hon till barnen smutskastar pappan. Du kanske projicerar dina egna erfarenheter här lite. Tror också att säga såhär en gång för alla kan göra att barnen faktiskt skonas från massa personer som frågar om pappa för alla vet att det är känsligt.

                      Eller så får massor fler personer reda på vad som hänt och börjar diskutera det. Som här..! Vi är många som har erfarenhet av föräldrars skilsmässa och jag tror verkligen inte att jag är ensam om att tycka såhär.

                    Och att hon bara skulle konstatera att de har skilt sig istället, folk skiljer sig varje dag. Det är inte något konstigt precis. Ett barn vars föräldrar skiljer sig innebär normalt inte att en förälder försvinner ur barnets liv. Så personer som barnet träffar kan och kommer fortfarande fråga barnet om hens föräldrar, för det är fortfarande normalt även om de skilt sig. Vad Shanga gör här är att måla upp att det här är inte en normal skilsmässa och separation där pappan till barnen är fortsatt närvarande som vanligt. Han har ghostat dem och inkluderar inte dem i sitt liv eller sina framtidsplaner. Det är ju det som gör att folk kan fatta att pappan kan vara känsligt ämne för barnen och de kan inte svara på frågor om pappa för pappa är inte där längre.

                      Så då är det bättre att tusentals personer får reda på vad som hänt, än att de tar upp det med de som det berör?

                      Just när det gäller en förälder som är någorlunda känd/offentlig så är det inte alltid en fråga om att komma ta upp det med berörda. För random människor kan fråga också, och gör det. Jag är vän/bekant med tre par som har barn där papporna spelar någon sport på hög nivå. Det händer verkligen hela tiden. Mammas kompis svägerska, farmors väninna, en annan förälder på förskolan, pappas gamla skolkamrat som gick två år under osv. Oftast inte ett problem och folk gör det inte av illvilja. Men det händer verkligen. Vet inte om det är specifikt för sportpersoner, känner ett par där ena föräldern är snarlikt framgångsrik och känd som sportpersonerna men inom musik, inte alls samma där. Men skulle något sånt här som för Shanga hända så kan jag förstå att man vill föregå och få alla random att förstå att inte fråga barnen längre.

                      som är professionella

                Annan anonym. Håller absolut inte med. Bättre att alla vet och inte ställer olämpliga frågor till barnen eller spekulerar i vad som har hänt. Men fokus borde ligga på vilken fruktansvärd förälder pappan är.

                  Nej. Fokus bör ligga på att barnen inte ska ha föräldrar som spyr ur sig saker på sociala media om deras privatliv.

                    Hon spyr ju inte ut något. Hon konstaterar sakligt utan att gå in på detaljer.

      Det här är väl inte att sätta barnen först?

        Jämför du en post på sociala medier med att överge sina barn?

          Två fel ger inte ett rätt

          Behöver hela världen veta att barnens förälder övergett dem?

            Vad tror du alternativet blir? Massa galna rykten och spekulationer. Är det bättre?

              Som nu? Nej det är inte bättre.

            Men de har en 6 åring, du tror inte hon märker de själv?

              Ja barnen märker ju att pappa är borta. Usch vilket fruktansvärt trauma för ett oskyldigt barn 💔

                Verkligen 😞😞 min man jobbade utomlands en period när vår dotter var 4 år och hon pratade om honom varje dag. Nu pratade ju visserligen dem varje dag i telefon men fy fan då för att känna sig bortvald och antagligen känna av stämningen hemma när mamma är ledsen 😞 som samtidigt själv ska rodda en bebis med sömnlösa nätter…

          Nej, det är inte en jämförelse. Hon skriver att hon sätter barnen först, vilket det offentliga inlägget är ett bevis på att hon inte gör. Barnen har alltså ingen förälder som sätter dem först.

            Det var det dummaste jag hört. Hon står ensam med barnen med en pappa som övergivit dem. Hon gör allt för att få ihop barnens liv och du har mage att säga att hon inte sätter barnen först. Skäms på dig!

    Men OJ!

    Kan det verkligen stämma? Känns verkligen konstigt/oväntat….. hoppas nästan att hon blivit hackad.

    Hoppas att hon och barnen mår bra.
    Klart att männen kryper fram och ska komma med pekpinnar när hon går igenom sitt livs värsta kris.

    Styrkekramar till henne och barnen!

      Blivit hackad? Jo tjena!

        Jo- det är vanligt att någon blir hackad och att hackaren sen skriver ett inlägg som helt passar in i det som händer i den hackade personens liv🤣

    Känns som att det hänt mycket (eller snarare lite) mellan dem och deras kommunikation innan man lägger ut något som detta. De har varit tillsammans i 19 år och då krävs det nog ett otroligt svek för att man ska initiera en skilsmässa och sen berätta det. Samtidigt så slipper man spekulationer så jag förstår henne.

      Helt obegripligt agerande från dem båda! Tro mig, jag förstår verkligen hennes frustration och enorma besvikelse, men kära nutida föräldrageneration; bete er som vuxna och bara LÅT BLI sociala medier när ni går igenom kriser. Allt måste inte vräkas ut.

      Dom är 32… så dom blev tillsammans när dom var 13?

        Japp

    Tror absolut han varit otrogen. Hennes inlägg osar den sortens sorg och svek💔

      Ja, jag tror definitivt han varit otrogen. Hon är lack, det är helt klart. Om det är rätt eller inte, svårt att avgöra. Det är ju helt oåterkalleligt och hon kanske ångrar sig i efterhand. Beroende på vad han gjort, så kanske han får skylla sig själv. Känns ganska givet att outandet var planerar till idag, med hemmamatch i landslaget.

      Men visst gör det?

        Sjukt att han överger barnen för en fling.

          Hur vet vet du att det är en fling? Kristallkulan?

            Ny anonym här. Menar du alltså att det är ok att överge barnen om det är något stadigvarande?
            Han själv kan knappast veta det nu och fling är inte helt fel ord.

            Är man fortfarande gift och träffat någon anses det nog vara en fling. Skulle det utvecklas till något långvarigt för det inte det mer ok att överge sin familj för..

    Jag fattar inte riktigt vad hon menar – är det inte väldigt mycket insinuerarande?

    Jag förstår att hon gör det, men man märker att det är i affekt. Tror hon kommer ångra der när hon gått vidare.

    Om han övergett sina egna barn är det förjävligt

    Han skrev under för ett lag i New York utan att berätta något för sin fru?

      Kan ej stämma sett till hennes tidigare inlägg om att ohhh vi ska flytta till new york etc. Nej jag tror han åkte i förväg och gjort nåt dumt. Inte planerat för resten av familjens flytt

        Eller så försökte hon först hålla skenet uppe?

          Nja när hon skrev om det typ 22 dec var det precis när kontraktet var officiellt och media också nämnde det.

            Enligt en intervju som Forsberg själv gav till en amerikansk tidning så var både han och Shanga positiva och såg fram emot en flytt till NY. Intervjun publicerades i början på året men Forsberg säger själv att möjligheten dök upp redan i sep-okt 23 och att de båda två såg fram emot det.
            Något har ändrats under tiden, helt klart. Men att lufta det på sociala medier när det är som värst brukar inte vara den bästa planen och tyvärr går det inte att få det ogjort.
            Däremot vidriga kommentarer i hennes kommentarsfällt.

            Så hon skrev det när det blev officiellt?
            Då var det väl bra att hon inte handlade i affekt o berättade det hon skrivit nu

    Huruvida det går att rättfärdiga hennes inlägg kan inte jag avgöra. Men hennes upplevelse och berättelse är hennes, där kan ingen säga vad hon får och inte får berätta. Tycker jag.

      Man kanske ska tänka på sina barn dock

        Du menar att han kanske ska tänka på sina barn?

          En kvinna som sätter ner foten är alltid värre än en man som överger sina barn och sin familj.

            En kvinna som outar sina barn är inte bra heller

              På vilket sätt outar hon sina barn? Går ut med att deras pappa gjort planer utan dem?

          Nej nu kommer alla veta att han övergett sina barn, kommer barnen uppskatta det framöver?

            Finns nog chans att förklara.

            Tror nog barnen fattar det ändå

            Fast om det är det han gjort så är det ju så ?
            Då är det sanningen …då får han stå för sina val och sina prioriteringar NU och i framtiden ..det är inte kvinnans ansvar att täcka upp för en man som inte tar sitt ansvar. Det är igenom att tysta och täcka upp som medberoende skapas.

            (För övrigt tycker jag han varit/är en viktig landslagsspelare…på planen tar han ansvar och sliter som sjutton )

            Att vara ärlig mot barnen i dessa situationer är vad psykologer rekommenderar.

              Inte på detta sättet. Mot barnen – ja. Inför tusentals personer offentligt på internet – nej!

                Är man offentlig och vill skydda barnen från att folk kommer fram och frågar om deras pappa är det ett ypperligt sätt.

            Det får de väl ändå reda på tids nog??? Förstår inte problemet.

          Ja, han borde självklart tänka på sina barn. Men det borde hon också. Bara för att han beter sig som ett svin rättfärdigar inte att hon också beter sig illa mot barnen. Även om de skadar barnen på olika sätt så skadar de fortfarande barnen båda två.

            På olika sätt? Att överge sina barn och skriva ett inlägg om varför man skilt sig är inte jämförbart. Som att jämföra någon som misshandlar sina barn med någon som höjer rösten och säga att båda minsann gör fel. Hör du hur absurt ditt resonemang är? Hade det varit mamman som övergett barnen och 9appan som skrivit om det hade det låtit annorlunda..

    Nej man lägger inte ut så privata saker på Instagram, eller någonstans på nätet. Folk har fullständigt tappat gränserna för vad som bör publiceras.

    Han drog väl inte till New York utan att berätta för familjen. Hon menar väl att de flyttade med men att han startade sitt eget liv där och inte inkluderade dem? Verkar också som att han har varit otrogen.

    Har aldrig gillat han som fotbollsspelare pga hans utstrålning och personlighet han visar utåt och hur han agerar på plan, den känslan verkar ju ha visat sig stämma med hur han är privat också. Han tror han är Messi och verkar extremt egenkär. Rätt åt han att hon hänger ut honom såhär, varför ska hon tiga och höra hur folk tisslar och tasslar om diverse olika anledningar till deras separation

      För att skydda barnen?

        Hur mycket bryr han sig om barnen som har ghostat sin egna familj? Varför är det tvång att kvinnan alltid ska ta the high road trots att det är han som har lämnat sin familj och orsakat dem smärta?

          Så om en part sårat barnen är det ok för den andra att också göra det?

            Du jämför på riktigt att nämna varför man skiljer sig med att överge sin familj?

            Det är kanske bättre att alla vet ön att barnen konstant får frågor om det? Hur vet du hur resonemanget gått?

              Fast är det kul att alla vet?

                Är inte heller särskilt kul för barn att alla omkring en tror ens pappa är toppen och allt är bra. När man har en eller två föräldrar som på något sätt är lite kända, speciellt på ett rätt positivt sätt, så får man höra om dem från andra en hel del. Och om den föräldern är skit, eller inte bryr sig i en, så gör det väldigt ont att folk hela tiden frågar om föräldern eller pratar positivt om den. Med det här inlägget så kanske barnen faktiskt slipper mer frågor från andra, att man inte pratar om deras pappa med dem om inte barnen själva tar upp det. Att frågor riktas till mamman istället.

                Det är väl bättre än att alla spekulerar eller ställer frågor till barnen. Är övertygad om att utfallet blir bättre för barnen såhär.

              Hur får du det till att det är en jämförelse? Är det okej att hon gör skadar sina barn så länge hon bara gör det lite mindre än vad han har gjort? Vad är det för synsätt?!

              Hur kul blir det för barnen att gå till skolan imorgon när det är dagens snackis?

                Äldsta ungen är typ 5… känns inte som åldern de har koll på mediasnackisar haha

        Skydda barnen från vad? Ingen av dom kan läsa och oavsett vad så gissar jag att barnen kommer att märka att deras pappa dumpat familjen för ett nytt liv i USA.
        Pappan kunde ju tänkt på att skydda sina barn genom att avsluta förhållandet med deras mamma på ett moget sätt.

          Ja hur blev mamman ansvarig för att pappan är ett as?

            För mamman väljer att ta det offentligt

              Känns absurt att det tas upp i sammanhanget av att dela något offentligt. Pappan överger sina små barn och du fokuserar på det.

                Det var vad inlägget handlade om….

        Skydda de från vad? Barnen är typ 3 och 1 år gamla. Deras pappa har lämnat sin familj och lever loppan, ignorerar sin familj och svarar inte när hon försöker kommunicera med sin man och pappan till deras barn? Hur fan kan hon beskyllas för att bete sig illa för att hon skriver ut vad som har hänt så folk kan sluta spekulera i vad som har hänt? Jag hade också vart jävligt förbannad om jag var hon, lika bra att folk får veta sanningen och att han är ett as.

          Vilka har spekulerat? Har ryktena gått på stan eller?

            Ja kanske? Oavsett vad, det är hennes medier, varför ska hon tystas? Varför får hon inte prata öppet? Han är den som har lämnat sin familj, rikta era pekfingrar mot honom. Ni kvinnor som kommenterar här mot hans fördel, skäms på er

              Nej, jag kommer absolut inte skämmas. Om han har övergett sin familj år han ett svin. Men det är förbannat synd om barnen som inte har någon förälder som först och främst bryr sig om dem. Hon kan lägga ut hur mycket skit hon vill på nätet, men hon kan inte göra det och samtidigt säga att hon sätter barnen först. Det är BARNEN som hamnar i kläm här. Skäms på dig själv som tycker att det är rätt.

                Hur hamnar barnen iklämm av att hon är ärlig med vad som har hänt? Barnen har uppenbarligen märkt att deras pappa övergett dem. Han har försvunnit och de kan inte ens ringa och säga godnatt till honom. Förstår du vad det gör med ett litet försvarslös barn? Är väl jätte bra att hon är tydlig med att det är pappan som är ett as så att folk inte ställer olämpliga frågor till barnen? Män ska inte skyddas och det gynnar absolut Inte barnen!

          Man kanske ska ta detta med en nypa salt när endast ena partern har gått ut och berättat sin version. Så konstig värld vi lever i där folk som inte har en relation till någon av dessa blir upprörda när ingen ens vet vad som har hänt

            1. På pressträff förra veckan sa Emil ”Det är klart att man saknar sina barn men som tur är finns Facetime, så det löser sig”. Så iallafall bekräftat att han inte är med barnen.
            2. Han har idag avböjt att kommentera sitt privatliv. Så han har haft tillfälle att säga sin sida av saken (+ sociala medier själv om han så vill)
            3. Konstig grej för Shanga att ljuga om iom att Emil skulle kunna bevisa det väldigt lätt isåfall. Skulle ju isåfall finnas t.ex. sms eller dyl. som visar att han visst kommunicerar och att det inte är som hon säger.

              Ingen av dessa saker bevisar väl något alls? Hans jobb är utomlands och varför hans barn är i Sverige vet bara dom.
              Tror ingen seriös fotbollsspelare går ut och kommenterar sin skilsmässa eller ett sånt instagraminlägg till typ Aftonbladet. Samma dag som han spelar match dessutom. Herregud vad människor bara vill ha anledning att hata folk. Säger inte att det hon skriver nödvändigtvis inte är sant. Men ingen av oss vet något heller baserat på ett inlägg på instagram.

      Gillar honom!

        Okej?

    Hon skriver att de har varit ihop i 19 år men Emil är ju bara 32 år. Har de varit ihop sen han var 13???

      Ja, de blev ihop som tonåringar

        Tack!

      Hur skulle det vara omöjligt menar du? Men tänk att jag förstår att kärleken tar slut efter så lång tid men man kan ju ändå vara kommunikativ

        Nej, inte att det skulle vara omöjligt. Fick bara inte ihop siffrorna (såg nu att Shanga dessutom är ett år yngre än Emil) och hade tydligen fördomar om ungdomskärlek. 🙈

        Omöjligt är det ju inte, ovanligt bara att ett par som varit ihop i nästan 20 år blev ihop när den ena var 12 och den andra 13.

      2017 skrev Emil på Instagram att dom hade varit tillsammans 9 år. Så kanske 19 i Bella-år?

        Haha! Så skulle det kunna vara men har sett Shanga skriva 19 år på två olika ställen så det stämmer nog.

          Haha ja jag var tvungen att snoka lite (för mycket fritid idag) och han har konsekvent skrivit 4 år mindre än vad hon har gjort. Hon har skrivit ”9 (läs 13 år)” 2017 och 2018 skrev hon ”14 years in love”. Dom verkar vara överens om dag och månad men inte år!

            Men en kompis till mig säger att hon har varit tillsammans med sin kille i 10 år, när de va isär i nästan ett år efter 2 år tillsammans. Så man kan ju räkna olika av olika anledningar

            Det är 9 som gifta. 19 är ihop.

            Fast han har sagt i andra intervjuer att de varit tillsammans sen de var 13 år.

    Oavsett vad som hänt – VARFÖR måste det ut på so-me??

      Det är så sorgligt att människor saknar förmåga att sätta sig in i någon annans situation.
      De har varit tillsammans i nästan 20 år, hela deras tonårstid och vuxna liv. Varför är det så svårt att förstå att hon förmodligen är i ett chocktillstånd? Om det är som hon skriver att hon blivit lämnad och att han inte svarar så förstår jag frustrationen hon känner. Att lägga upp på sociala medier är självklart inte optimalt men jag kan förstå att det känns som en bra idé när man är så sårad.
      Emil borde ha tänkt på hur barnen påverkas av hans beteende och man beter sig inte så mot någon. Än mindre någon man delat nästan hela sitt liv med. Jag känner med henne och önskar ingen det traumat det innebär att bli lämnad utan svar efter så många år.

        Detta var fint och ödmjukt av dig ❤️🙏. Det är lätt att klanka ner på andra .

        Chocktillstånd? Ett tips: ring en samtalsterapeut. Var vuxen. Samtiden är så jävla mörk.

          Fint att du är perfekt och reagerar rimligt i alla situationer. Alla kan inte vara stjärnor som du tyvärr…

      Han verkar ju uppenbarligen inte svara henne på ”vanligt sätt” så jag hade nog också velat sätta lite press på honom.

    Eftersom hon skriver att han ghostat sin familj, han svarar inte när hon hör av sig och hon fick nog och la ut som det var på Instagram? Då lär han ju höra av sig iallafall.

    Ja vem blir förvånad över att män stöttar män i alla lägen, i synnerhet sportutövare. Små, små, simpla varelser.

      Det är väl precis som när tjejer ska stötta tjejer i allt. Ingen större skillnad.

        Skillnaden är att kvinnorna är offren i betydligt högre grad än männen, som istället betydligt oftare är förövare.

      Det här tycker jag är jätteintressant. Kolla under inlägg som berör Palestina, nerlagda BB, barn som ska utvisas osv. 99% kvinnor som stöttar, delar och kommenterar.
      Men när en kvinna lägger ut på sociala medier att hon har blivit sviken så har vi 70% män som orkar engagera sig sjukt mycket.
      Vad är det för fel på dom?

        💥 exakt!

        Exakt! För jävla sorgligt vad och hur män väljer att kommentera på SoMe.

      Jag stöttar honom mer än henne. Är ej man.

        Bara en helt vanlig pick me-girl då.

          Jaha. Så man är pick me för det? Tönt.

        Tell me you’re a pick me without telling me you’re a pick me

          Inte det minsta. Men jag stöttar liksom ingen bara för att vi råkar ha samma sak mellan benen. Det krävs annat för att jag ska stötta en person.

        Vad behöver han stöttning i? Genuint intresserad. Hennes fall är ju solklart, men mer tveksam i hans.

          Fortsätt undra du. I den här bloggen får man inte ha andra åsikter utan måste vara på tjejers sida hela tiden. Bara att två stycken kallat mig pick me samt alla gilla på deras inlägg säger allt. Då är det liksom ingen idé att ens komma med argument för här inne är det totalt lönlöst att ens försöka få fram sina åsikter etc, folk är jävligt pigga på att hoppa på en. Det räcker med att jag stöttar honom mer än henne.

            Nej det räcker faktiskt inte. Nåt jävla argument kunde du försöka klämma ur dig om du vill bli tagen på allvar.

    Jag har själv varit med om en break up från en annan värld med en fullblodad narcissist. Att vara öppen kan också skydda barnen. Att saker ska döljas och gömmas för barnen är sällan det bästa utifrån de råd jag fått av olika barnpsykologer. Men kanske blir det på ett märkligt sätt här inför hela världen? Men tycker ändå att männens kommentarer visar ganska tydligt hur kvinnan 2024 fortfarande ska hålla käften och bita ihop. För nog ska vi sära på benen tillräckligt ofta för att mannen ska vilja stanna. Som det så fint antyds av en manlig kommentator. Så gammalt ändå. Puh. All styrka till henne och barnen framöver ❤️

      Vet alla vad som hänt så frågar de förhoppningsvis inte barnen en massa.

        Exakt. Kanske går det redan massa rykten som blivit jobbiga både för henne och för barnen. Man kan ändå känna med att hon vill ha ut sin sida av vad som hänt.

        Och det tror du? Folk är så hävla nyfikna. Grejen blir ju snarare vill barnen att alla ska veta? Om jag skulle träffa barnen skulle jag ju enbart tänka ja just ja det är ju dem vars pappa strulade till det, stackare. Vill man att vem som helst kan veta saker om ens privatliv?

          Nej, men pest eller kolera. Om du träffade barnen och känner familjen lite, så är det väldigt normalt att man frågar ”vad gör mamma/pappa?” Eller på annat sätt pratar om deras föräldrar. Det är fruktansvärt jobbigt när det gäller en förälder som inte är närvarande. Men vet man att en förälder inte är närvarande (död, , allvarligt sjuk, ej involverad osv.) Så undviker man att fråga barn om den föräldern.

          Så ja, suger att alla vet. Men suger ännu mer om man inte vet och ovetandes i god tro drar upp något jobbigt eller smärtsamt.

        Också väldigt svårt att fråga ett barn på ett år vad som hänt mellan föräldrarna, så det behöver du nog inte oroa dig dör

          Räcker ju att fråga var pappa är eller gör för att åter traumatisera barnet. Kanske inte primärt 1 åringen som troligtvis inte pratar men Det äldre barnet.

      INGEN barnpsykolog skulle rekommendera att lägga ut sådana saker för hela världen att läsa.

        Barnpsykologer säger att man ska vara ärlig med barnen och deras omgivning. Jag har gått igenom en liknande situation själv och det var råden jag fick upprepade gånger. Försöker man skydda barnen är risken stor att de skuldbelägger sig själv. Fick även råd att inte gå in på detaljer men svara på barnens frågor. Är man offentlig och mycket folk spekulerar ser jag verkligen hur det är enklare att bara lägga ut det så de som träffar barnen visar dem hänsyn och inte ställer olämpliga frågor.

          Pappan ska skämmas inte barnen. Barnen hängs inte på något sätt uts utan pappans beteende framgår. Tycker vi har kommit så långt att vi borde sluta skydda män som beter sig vidrigt.

          Nej, detta skulle inte rekommenderas. Man ska absolut vara ärlig mot barnen om vad som har hänt och händer. Men att lägga ut det på Instagram så att folk kan börja prata och spekulera skulle inte en psykolog rekommendera, snarare tvärtom. Det är att gå långt över gränser. Normala människor hanterar situationer när de uppkommer, om de gör det, och tar frågorna då, eller förklarar att det är en olämplig fråga.

            Har kompisar vars dotter fick cancer. De delade med sig på Facebook för de mäktade inte med att ringa runt till alla mitt i en kris. Är ganska vanligt förekommande. Sluta spekulera, du har uppenbarligen aldrig diskuterat frågan men en barnpsykolog. De med en dotter med cancer rådfråga de även de sjukhuspsynolog och blev informerade om detalternativet.

    Är egentligen inte den som tycker sådant lämpar till till instagram och tänker att hon förmodligen kommer ångra sig MEN, det som gör att jag känner så mycket med Shanga är just att hon är fotbollsfru. Hon har hela sitt liv satt många av sina egna mål och drömmar åt sidan, och då förväntar man sig samma lojalitet i gengäld.

      Verkligen och detta klingar jökligt illa i den världen. Hans stora stöd och trygghet total ignorerar han bara?? Så knäppt

    Vad kan ha hänt? Åkte han före till New York och istället för att planera inför hela familjens flytt meddelade han att han vill skiljas? Och sen kanske gått under jorden. Sjukt beteende i så fall.

      Tror inte ens han meddelade att han ville skiljas utan bara slutade svara.

    Har en bekant som gjorde likadant. Flyttade till annat land (andra sidan jordklotet) för 2-årskontrakt och tanken var att han skulle komma tillbaka till familj och Sverige efter det. Det tragiska var att när han åkte sa han bland annat till mig ”jag kommer aldrig tillbaka”. Så blev det också, efter ett år hade han hittat ny fästmö där och kom inte ens hem på semestrar eller långhelger för att hälsa på barn och andra släktingar. Ett helt nytt liv bara, så enkelt. Meddelade gamla frun över telefon att det var slut.

      Sa han det till dig och du sa aldrig nåt till hans fru?

        Vad skulle jag gjort tycker du? Ringt upp hans fru och sagt ”x sa i förbifarten att han inte tänker komma tillbaka, vad tror du han menar med det”? Fortfarande hans beslut, hans agerande. Har ingenting med mig att göra.

          Exakt så skulle du ha sagt, konstigt att du inte förstod det då

          Självklart! Vad du för medmänniska.. kunde besparat hans fru väldigt mycket…..

            Men herregud, vem tror någon är seriös som säger så? Det är ju en sådan grej folk säger på skämt när de ska på t.ex. semester eller annat kul.

      Män är så fega, fy! Inget nytt, hönder hela tiden

    Jag tror att all berömmelse har stigit honom åt huvudet.
    …pengar. Herregud 60 milj/år låter helt galet.
    Enligt mig så finns det ingenting som är mer värt än familjen!

      Tydligen är familj inget han värderar högt.

    Det finns inga ursäkter alls för att överge sin familj. Om det är så som hon skriver så är det hemskt. Ännu mer hemskt är de som tar honom i försvar. Jag reagerade även på en annan sak som många skriver, man ska tänka på barnen. Hur ska man kunna göra det? De märker såklart att pappa helt plötsligt är borta, oavsett om det står på sociala medier eller inte. Konstig logik….

      Är det någon som försvarat att han lämnat sin familj? Det har jag inte sett. Det går annars att tycka att han är en fullblodsskit och samtidigt tycka att hon inte borde ta det här på sociala medier – för barnens skull. Barnen, och alla deras framtida vänner, fiender och bekanta, kommer kunna läsa det här inklusive alla kommentarer i all framtid. Det är konstig logik att tro att barnen inte kommer påverkas av det.

        Av kommentarerna att döma så är det ett gäng som försvarar honom ja. Hur ska hon annars ta det om han inte svarar henne.
        Jag menar också att oavsett om det står på sociala medier eller inte så lär barnen märka att han är borta och också funderar på varför. Jag tror inte att traumat blir större för att det står på sociala medier att han försvunnit. Han har ju redan lämnat barn och fru = skadan är redan skedd.

        Nja men flera stycken skriver saker som att ”vad han än gjort är det du gör värre”. Vilket är idiotiskt såklart.

    Deras minsta är inte ens 1 år, hur kan man vilja vara utan sina barn så 💔

      Tänkte på det här med 😞 hur kan man göra så mot sin fru som precis fött ditt barn (förutom då att de redan har barn & varit tillsammans så länge)

        Män kan vara vidriga.

    Inget som bör postas online. Väldigt omoget.

    Enda gång snubbar kommenterar är när de har
    nåt negativt eller elakt att säga.

      Det är i alla fall den enda gången de kommenterar till en kvinna. Det eller för att de vill ligga med henne.

    Bådas version bör beaktas innan någon dömer.

    Att meddela vissa delar är helt okej. Hon har rätt till sin historia. Kan ju vara jobbigt för barnen, främst den äldre, om människor pratar om pappan och frågar om pappan. Nu vet de som läst att det ska de absolut inte göra.

    Att skriva i du-form är märkligt. Vissa delar hade kunnat skrivas smartare och med mer finess. Men troligen har ju något hänt, tex träffat en ny. Varit otrogen. Kanske rentav gjort någon gravid? Vem vet.

    Tillägger att man så klart hoppas att det hon skriver är sant och inte fabricerat för att sätta dit honom.

    Timing med match där han är med i startelvan är också tydlig.

      Svårt att tro att du fabricerar en sån här historia efter så lång tid ihop.

        Tror inte heller det. Men sanningen kan ju vara någonstans mittemellan. Vi har ingen aning.

    20 års kris garanterat.

      30

    Så otroligt märkligt. Alla tycks vara på det klara med exakt vad som hänt, bara genom att läsa hennes inlägg. Finns ju alltid två sidor och vare sig han varit ett svin eller något annat hänt, eller kanske hon faktiskt gjort ngt han inte uppskattar, vi har ju eg. inte en susning…,(vi läser ett instagraminlägg från en person vi inte känner eller vet särskilt mycket om) så tycker jag människor skall kamma sig lite med att döma. Att lägga ut familjeangelägenheter på IG känns… fruktansvärt omoget.

      Man får inte glömma att de lever ett liv där det tillkommer sjukt många frågor och media som bevakar. Då tror jag det är skönt att gå ut med sin sida och sen stänga av det. Allt för att slippa rykten som visar tvärtom (om vi nu förutsätter att detta stämmer). Jag har svårt att se att man skulle hitta på det här efter så många år tillsammans.

        Det fattar jag, men då hade det kanske räckt med typ, vi skall skiljas och det är en högst privat angelägenhet. Det räcker bra så imo.

          Exakt!

          Men den typen av utlåtande leder till frågor och spekulationer.

            De ev.frågorna kan väl knappast vara jobbigare el mer påfrestande än den anstormning av tyckare, som inlägget på IG resulterat i? Hon eller han har heller knappast nån skyldighet att svara på de ev. frågorna, så jag ser inte problemet där.

        Tror ärligt talat inte att det hade blivit särskilt mycket skriverier om deras skilsmässa mer än en kort artikel om att dom ska skiljas. Det är inte direkt Beckhams och hon är väl inte speciellt känd heller?

      Lite svårt att lösa sin familjeangelägenhet om man blivit ghostad. Då kan sociala medier vara en användbar megafon. Är ju uppenbart att detta är ett extremt fall, han har dragit iväg till NY och försvunnit från familjen.

        Man behöver faktiskt inte förklara allt heller.

    Haha tog Gustav Björklund bort sin kommentar ?!
    😅

      Verkar så 😂😂

      Skrattade så mycket åt kommentaren som frågade om de hade samma sjukdom 😂

    Förstår henne till 110% och känner med henne. Att man vill få ur sig det för man känner sig sviken när man offrat så mycket men nej tyvärr. Det finns barn. Så då måste man bita ihop och så får man älta med nära och kära/hos pyskolog. Han är fortfarande deras pappa och i barnens ögon den bästa pappan oavsett vad han gör/gjort. Det är en sak mellan dom vuxna.

    Men borde vara en head upp till kvinnor att inte ge upp sig själv och sitt liv för en man någonsin. Kvinnor måste sluta vara så naiva.

    Men han är väl i Stockholm nu? Vänskapsmatch på Friends arena

    Är rätt uppenbart att han har träffat någon annan. Givetvis ska ”duktiga flickor” lida i det tysta enligt många men jag förstår henne till 100 %, skulle gjort samma sak. Krossar han mitt hjärta på detta ”strutsaktiga” vis så får han smaka på sin egna medicin.

      This!!! Varför ska kvinnan va den som agerar ”mest vuxet” hela tiden – hennes livspartner och pappan till hennes barn har UPPENBARLIGEN betett sig på ett sätt som lämnat henne helt förtvivlad, sviken, förvirrad och ensam. Han är känd och avgudad, hon är en anonym fotbollsfru. Smart av henne att gå ut med sin sida av vad som skett innan han kan släta över historien och komma undan som män alltid gör, och lämna henne i sticket bara för han ”kände för det.”

      Sätter mina dollar på att han i samband med flytten träffade någon ny och såg det som en smidig chans att dumpa frugan när han ändå ska flytta utomlands… Damn me if Im right. Och då är det väl ändå HAN som betett sig omoget och bör tänka på barnen, kan man tycka. Så lite respekt för någon man spenderat mer än halva livet med… ofattbart. Känslokallt. Skrämmande.

    Min mamma och pappa skilde sig när jag var 1,5 år. Min pappa tyckte det var roligare att festa än att vara med oss. Han var väldigt omogen.
    Under min uppväxt sa min mamma aldrig ett ont ord om min pappa. Jag märkte ju själv att han valde bort mig, men fann ändå tröst i att mamma även om hon aldrig försvarade honom ändå inte pratade skit. Det kändes tryggt för att jag litar på henne.
    När jag blev vuxen har jag fått höra ganska mycket om vad som hände då. Från både mamma och pappa. Är på nåt sätt glad att det fick vänta tills jag blev vuxen nog att kunna hantera informationen på ett moget sätt.
    Jag älskar dem båda. Litar mer på mamma, men har en bra relation med pappa, som till slut kom på att han betedde sig som en skit i början.
    Det var orättvist mot mamma, men jag älskar henne för att hon lät pappa finnas i mitt liv trots det han gjorde mot henne. För jag har så många fina minnen med honom också.
    Vet inte riktigt vad jag vill säga. Vill bara berätta hur det blev för mig. Jag är 49 år nu.

    Hon kanske aldrig hade lagt upp ett liknande inlägg om båda var privatpersoner, men nu är han en offentlig person och hon likaså tack vare honom. Då såg hon väl sin chans att faktiskt få berätta sin version offentligt för hon vet att det kommer att komma spekulationer. Ja, inlägget är skrivet i affekt, men jag känner att ”good for her!”. Säger hon inget mer än så här så känner jag att barnen kommer ändå få läsa och höra så mycket värre saker och spekulationer kring sina föräldrar.

    Men, drar hon det till en Nicci-nivå så blir det bara pinsamt.

    Han har levlat upp i utseende de senaste åren men inte hon, hon hade ju lätt kunnat operera ex näsan redan för 10 år sen. När ”fula” eller mobbade barn växer upp och helt plötsligt tillhör det andra gänget i vuxen ålder väljer de inte längre en av sina ”egna”. Hon hade behövt keep up i främst utseende men det hade ändå inte varit en garanti. Hon valde att likt ett boskapsdjur bära och föda barn, rodda allt övrigt i livet och ägna sitt liv åt honom och det är just det om äcklar honom nu. Må vara en orättvis dynamik men män uppskattar inte när kvinnor lägger sig platta och gör avkall på sina egna liv, de äcklas av det och till slut drar dom.

      Sök hjälp

      Jag gillar inte att vara den men hon är ju sjukt mycket vackrare är honom.

    ham sa igår efter matchen i en intervju (finns filmat) ”klart man saknar barnen men tur att facetime finns”

      Ja men det är ju en lätt sak att säga men sen om han verkligen pratar med dem är en annan sak, och hur mycket tror du 9 månaders bebisen fattar av FaceTime…..

    Fast jag förstår henne , blev lämnad efter 17 år som gifta , 20 år som par , två barn .

    De sveket tar i sönder för alltid .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.