BIANCA The Rock
Hollywoodstjärnan gästar BIANCA i helgen. - Foto: Vianney Le Caer

Världskända filmstjärnan gästar Bianca Ingrossos show – har över 342 miljoner följare

Bianca Ingrossos show får sannerligen finbesök i helgen. Hon gästas nämligen av en världskänd skådespelare som de flesta känner igen.


I fredags var det premiär för Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA" på Kanal 5. Första avsnittet gästades av artisten Magnus Uggla och hans dotter Agnes Uggla.

Även tv-profilen Mauri Hermundsson var på plats och berättade då bland annat om sin flickvän, och dessutom var Snabba Cash-stjärnan Evin Ahmad även hon inbjuden till premiären, och berättade då om en legendarisk scen som hon faktiskt improviserade fram.

Biancas show nådde en halv miljon människor. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Showen sågs av en halv miljon och responsen var sannerligen blandad. 

Skribenten Karolina Fjellborg (Aftonbladet) menade att showen är ett program för människor som gillar Bianca, då det handlar minst lika mycket om henne som om gästerna. Expressen hyllade programmet och jämförde henne med David Letterman

I podden "Wahlgren och Wistam" påpekade mamma Pernilla att Biancas nervositet märktes av men kontrades då av Wistam som menade att det är någonting man landar i. 

– Jag såg något klipp och hon pratade rätt fort. Hon var ju, som man ofta är, väldigt taggad och pratar lite fort helt enkelt. Men i avsnitt två så var det ju betydligt lugnare tempo så det kommer hon ju landa i, menade Sofia.

Oavsett åsikter så går det sannerligen bra för showen som i helgen får riktigt finbesök. 

Då dyker nämligen en av Hollywoods just nu hetaste namn upp. 

The Rock gästar BIANCA

Gästen som kommer är nämligen ingen mindre än Dwayne "The Rock" Johnson. Dwayne hör till Hollywoods giganter med filmer som bland annat San Andreas, en rad Fast and the furious-filmer, Skyscraper och JUMANJI. 

The Rock. Bildkälla: Vianney Le Caer/TT
Agent Hobbs i Fast five. Bildkälla: Viaplay

The Rock är just nu aktuell i superhjältefilmen "Black Adam" och kommer att medverka via länk i lördagens avsnitt, enligt ett pressmeddelande.

"Bianca" hade premiär den 14 oktober och sänds på fredagar och lördagar i Kanal 5 och Discovery+.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!