Mauri Hermundsson medverkar i Bianca Ingrossos nya talkshow
Mauri Hermundsson medverkar i Bianca Ingrossos nya talkshow - Foto: Stella Pictures

Mustiga Mauri om nya kärleken, anknytningsproblemen och uppväxten

Mauri Hermundsson har blivit ett riktigt hushållsnamn. Vi ser honom i programmet "Lego Masters", men givetvis så förknippar vi honom främst med succén "Uppdrag: Mat". Mauri är en av gästerna i talkshowen "BIANCA" som har premiär i dag, vilket resulterat i ett riktigt avslöjande...


Redan den 2 oktober hintade Mauri Hermundsson, 26, om sitt kärleksliv för Aftonbladet. Då gav han sitt kärleksliv "fem plus" och att det hade rullat på så i dryga sex månader redan. Dock var han som Aftonbladet skrev, fortsatt kryptisk kring detaljerna runt ett eventuellt förhållande. 

Men nu bryter alltså Mauri tystnaden! 

Mauri Hermundsson om kärlekslyckan: "Inte jättebra pojkvän"

Under fredagen medverkade Mauri Hermundsson i Bianca Ingrossos premiär-avsnitt av hennes nya talkshow "BIANCA". Där säger Bianca att hon har ett intryck av Mauri som "tjejtjusare" och någon som har en fullsmockad DM. Något Mauri tillbakavisar och ställer sig lite oförstående till.


– Alltså när du är ute på krogen får man ju höra att Mauri är ute, säger Bianca. 

– Ja, nja, nu har jag ju tjej... Så nu märks det ju inte alls, säger Mauri. 

Ett avslöjande av rang får man ju ändå säga, att Mustiga Mauri nu är en upptagen man. Så ja, nu kan vi bättre förstå hans kryptiska uttalanden i Aftonbladet tidigare. Enligt Mauri har de redan hunnit dejta ett år, men varit exklusiva ungefär fyra månader. Bianca är hänförd över den långa tid de dejtat. 

 – Vi träffade inga andra, men vi dejtade länge. Det går inte så snabbt för mig... jag insåg när hon, sju månader in, gav mig en bok och sa "ska du läsa den?", så tänkte jag "ja"... och så var det en bok om anknytningsproblem... säger Mauri och publiken faller i skratt. 

Det verkar som att Mauri faktiskt läste ett kapitel i boken, och kanske hjälpte det? För nu är han ju i ett förhållande med den än så länge hemliga kärleken. 

Så hur är Mauri som pojkvän? Det passade Bianca på att fråga. Enligt honom själv - inte en så jättebra pojkvän. 

– Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag att jag är ganska... Inte så jättebra pojkvän. Eller så här, jag är ju snäll och trevlig. Men jag är inte så bra på att gå hem med blommor, och sånt här.

Men han har däremot faktiskt köpt hem romantiska attiraljer så som ljus även om han inte tänder de varje kväll, men det måste ju räknas som något i alla fall. 

Bianca Ingrosso har medverkat i "Uppdrag: Mat"

Mauri Hermundsson har aldrig kollat på Disneyfilmer 

Vidare pratar de även om Mauri Hermundssons uppväxt som präglades av att han växte upp som Antroposof. Vilket bland annat betydde att han och hans familj inte ägde en TV. Vilket kan tyckas som en härlig kontrast till hans liv i dag. 

Bianca frågar vad Mauri möjligen kan ha missat på grund av detta. 

– Egentligen alla barnfilmer, barnserier, disneyfilmer. Jag tror inte jag har sett en bildruta av en Disneyfilm... 

Chocken är total för Bianca. Det framkommer även att han inte har den blekaste om vilka "Nicke och Nilla" är. Stämningen blir minst sagt lite speciell, eftersom de två spelas av Biancas mamma Pernilla Wahlgren och hennes morbror Niclas Wahlgren. Woops... Så kan det gå! 

Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA" går att se varje fredag och lördag på kanal fem, men den går även att streama på Discovery+

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/