Annica Englund är gravid
Annica Englund är gravid! I mars är hon beräknad att föda. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Annica Englund och Elias Lindholm ska bli föräldrar: "Äntligen vår tur"

Annica Englund är gravid! Efter en flera års lång kamp med många tuffa försök och förluster bakom sig så står det nu klart att Annica Englund och sambon Elias Lindholm ska bli föräldrar.


Influencerprofilen Annica Englund, 32, är gravid. På Instagram berättade Annica den glädjande nyheten om att hon och sambon Elias Lindholm, 27, ska bli föräldrar. Annica har genom åren berättat om sin kamp för att bli gravid. Hon har drabbats av flera missfall och fått bakslag efter bakslag. 

"Efter alla dessa år, tusentals tårar, förluster och smärta så är det äntligen vår tur. Sedan vi blev överraskade i somras så har vi varit så rädda att förlora den här lilla. Men nu förstår vi att du behövde all den här tiden för att bli ännu mer envis än din mamma och pappa, eftersom du stannade med oss. Vi längtar tills vi ska få träffa den här envisa lilla slagskämpen i mars", skrev Annica på Instagram.

Till texten visade hon bland annat ett positivt graviditetstest och en liten videosnutt från ultraljudet.

I kommentarsfältet rasar kommentarerna in från vänner, bekanta och fans som alla har följt Annicas kamp för att bli gravid. Bland kändisarna som gratulerade Annica fanns Rebecca Stella, Åsa Ingrosso, Ida Warg, Daniel Paris och Hanna Friberg.

Så mycket pengar tjänar Elias Lindholm

Annica Englund flyttade till Calgary, Kanada år 2020. Där bor hon med pojkvännen Elias Lindholm. Elias är ett svenskt hockeyproffs som spelar för Calgary Flames i NHL. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Elias superlön – han plockar ut över 43 miljoner kronor per år.

Så träffades Annica Englund och Elias Lindholm

Annica har tidigare berättat hur hon och Elias träffades – och det var faktiskt via Instagram. I podden "I sanningens namn" öppnade Annica upp sig om hur det gick till.

– Folk säger ju att man inte kan träffa killar på sociala medier, appar eller på krogen men det var ju exakt det som hände. Vi skrevs på Instagram när han bodde i USA. Jag såg en bild på honom och skickade då den här emojin som är lite lurig, du vet, "how you doin", liksom. Men det misstolkade ju han såklart och trodde att jag typ menade "vem tror du att du är?". Så jag fick ju förklara mig att det var en form av flirtgubbe, berättade Annica.

När Elias sedan besökte Stockholm så passade de på att ses ute på Mr French i Stockholm. Därefter gick de vidare...

– Jag tog modet till mig och satte mig gränsle över honom – så hånglade jag upp honom haha. Senare på kvällen gjorde vi sällskap till hans hotellrum, resten lämnar jag åt er fantasi, berättade Annica i podden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!