Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bor tillsammans på Lidingö i Villa Wahlgren. - Foto: Caisa Rasmussen/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren avslöjar hur hon och Christian gör med pengarna: "Han betalar..."

En av Pernilla Wahlgrens följare skrev en hånfull kommentar om att Pernilla betalar allt och "ger fickpeng" till fästmannen Christian Bauer. Nu svarar Pernilla på hur de faktiskt gör med pengarna.


Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, gick ut offentligt med sin relation i maj 2021. 

Men de började dejta varandra i mars samma år. Innan Pernilla blev tillsammans med Christian Bauer så hade hon varit singel i 13 år. Bakom sig hade hon ett uppmärksammat äktenskap med Emilio Ingrosso, och därefter ett förhållande med Joachim Lennholm.

Pernilla Wahlgrens hårda ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm på Café Opera år 2005. Han jobbade då som dataexpert hos polisen. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

Det betyder Christian Bauers tatuering

Att relationen mellan Pernilla och Christian är "the real deal" har vi nog kunnat ana ett bra tag. När paret gästade Carina Bergfeldts talkshow så avslöjade Bauer att han tatuerat in datumet "21 05 22" och ett P för Pernilla.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gästar Carina Bergfeldts show. Bildkälla: Stella Pictures.

Den 21 maj 2022 var nämligen första gången som Pernilla och Christian sa att de älskade varandra för första gången. I december 2022 så friade Christian Bauer till Pernilla under en vinterresa.

"Jag sa JA!", skrev Pernilla till en bild på henne och Bauer tillsammans. På bilden visar kärleksparet upp sina fina ringar.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer visar sina förlovningsringar. Bildkälla: Stella Pictures.

Det jobbar Christian Bauer med

Pernilla och Christian bor nu tillsammans på Lidingö, i Villa Wahlgren. I tv-serien Villa Wahlgren har vi kunnat följa husbygget med allt var det innebar. Christian Bauer jobbar som inköpschef på Ica, och utöver det är han faktiskt gruppinstruktör på gymkedjan Sats.

Pernilla är i skrivande stund aktuell som programledare för Allsång på Skansen, och där gör hon minst sagt succé.

Nyligen möttes Pernilla av kritik då det fortsätts göra reklam och betalda samarbeten på Instagram-kontot Villa Wahlgren. 

Något som då skulle rimma illa med hennes karensperiod på SVT. Mer om det kan du läsa här.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Så stor förmögenhet har Pernilla Wahlgren

Miljonerna rasar in på Pernilla Wahlgrens konto, och har så gjort i flera år. Vilket inte är så konstigt eftersom Pernilla är en av våra mest folkkära artister och dessutom har synts i tv-succén Wahlgrens värld säsong efter säsong.

Utöver en maffig årslön så har Pernillas bolag Picadill Production AB tillgångar på 28,9 miljoner kronor under 2021. Även Pernillas podd Wahlgren & Wistam som hon driver med Sofia Wistam har blivit en riktig kassako. Under 2021 gjorde de en vinst på 6,2 miljoner kronor.

Pernilla Wahlgrens feta årslön – så mycket tjänar hon

Miljonerna rullar in för Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT Bild

Pernilla Wahlgren berättar hur hon och Christian Bauer gör med pengarna

På Instagram har Pernilla nästan 800 000 följare, och där uppdaterar hon ofta om sitt liv. Något som givetvis engagerar hennes följare. 

Under en av Pernillas senare bilder var det en följare som riktade en syrlig känga till Pernilla och Christian Bauer.

"Tycker det är fint och modernt när medelålders män med medellöner plötsligt i medelåldern hittar en kvinna som försörjer mannen till fullo även om han jobbar lite med instakontot ibland. Könsrollerna suddas ut och män behöver inte längre skämmas för att gå från bostad på 40km till ett slott betalat av en kvinna som dessutom ger mannen fickpeng varje vecka. Det är faktiskt fint hur könsrollerna förändras med tiden".

En följare kastade iväg en syrlig kommentar till Pernilla. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Om det hade Pernilla ett och annat att säga...

"Ja, nu vare sig försörjer jag, eller ger fickpeng till min fästman…! Han försörjer sig själv och är självklart med och betalar boendekostnader. Sedan att jag byggt huset till mig själv och sedan råkade träffa mannen i mitt liv under tiden, blev bara en extra bonus. Tvåsamhet är inte så dumt , surru….!", svarade Pernilla.

Pernillas kommentar hyllas av följarna och har redan nästan 700 likes – och fler lär det bli! 

Pernilla Wahlgren svarade – och berättar hur hon och Christian Bauer lägger upp ekonomin hemma. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!