Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgrens svar om Theos pappa Joachim Lennholm

I helgen fyllde Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholms son Theo hela 14 år. Nu svarar Pernilla på en nyfiken läsares fråga om Joachim.


I april år 2002 träffades den folkkära artisten Pernilla Wahlgren och dataexperten Joachim Lennholm på en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm.

Det var tidningen Café som låg bakom partyt, som arrangerades för att fira att Pernilla hade utnämnts av tidningen till Sveriges sexigaste kvinna. Det slog gnistor om Pernilla och Joachim som snabbt blev ett par.

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm på Café Opera år 2005. Han jobbade då som dataexpert hos polisen. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

År 2007 föddes parets son Theodor, men ett år senare valde Pernilla och Joachim att gå skilda vägar. Uppbrottet tog hårt på Pernilla.

 – Jag har hållit uppe den där fasaden hela tiden. Efter att Jocke lämnade mig så… jag har varit så otroligt olycklig. Jag har nästan haft sådan här dödssorg. Ett tag har vi ändå levt som en familj, fast vi inte varit det. Vi har gjort alla saker tillsammans och vi har haft väldigt, väldigt kul ihop. Det har verkligen varit vi tre, som spelade minigolf, bowlade, spelade biljard, åkte båt, fikade…, sa Pernilla i en intervju med Mama år 2013.

Så är relationen idag

Idag har Pernilla en fin relation till både sin ex-make Emilio Ingrosso men även till Joachim. I en intervju med Svensk Damtidning sa Pernilla år 2018:

– Det har inte varit lätt men i dag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni.

Pernilla Wahlgren och Theo år 2014. Bildkälla: Stella Pictures.

Firade Theos födelsedag

Den 21 mars fyllde Theo 14 år – och det firades i dagarna två. I sin populära blogg har Pernilla berättat om hur Theo uppvaktades av familjen med både godsaker och presenter. 

Firandet inleddes på hotell Nobis i Stockholm med bland annat syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso på plats. 

Efter staycationen på hotellet så blev det fika och mys hemma hos Pernilla på Lidingö. En nyfiken och uppmärksam bloggläsare undrade då var Theos pappa var.  

"Theos pappa är han aldrig med på kalas när han fyller år?", kommenterade läsaren.

Pernilla var inte sen med att svara:

"Jo då, han var med han också!", följt av en glad emoji.

LÄS MER:

Pernilla Wahlgrens hårda ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild

Allt du vill veta om Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!