Marie Olsson Nylander berättar om den nya villan.
Marie Olsson Nylander berättar om den nya villan. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund & Pontus Lundahl/TT.

Därför håller Husdrömmar-Marie nya miljonvillan hemlig

Marie Olsson Nylander från SVT:s "Husdrömmar och "Vintageresan" avslöjar hur mycket den nya villan kostar – och varför den är hemlig.


Marie Olsson Nylander har låtit sin inredningskonst synas i tv-program som "Husdrömmar Sicilien" och "Vintageresan". Men det stora genombrottet skedde i SVT:s "Husdrömmar". Efter hennes medverkan blev Olsson Nylander kontaktad av en mäklare som märkte att hennes inredning kunde höja huspriser.

Marie Olsson Nylanders avslöjande om nya Husdrömmar: "Bill stöttar mig"

"Det var katastrof"

Till Expressen berättar hon att det inte blev helt lyckat, och att när hon tog bort sin inredning sjönk priset igen. 

– Det ansågs som fusk på den tiden, att man gick in och förskönade något. Vi målade om ett hem som blev sålt. Sedan när jag tog bort mina grejer, då ångrade de sig. Då fick jag dåligt samvete. Köparen sålde huset igen, det var katastrof.

Husdrömmar-Marie varnar för vanliga inredningsmisstaget: “Gör tvärtom”

10,3 miljoner kronor

Hennes nya projekt kommer det inte bli något tv-program av. Tidigare hade människor knackat i fönstren på  huset i Höganäs, vars renovering visades på tv. 

Finns det några projekt som inte får vara med i SVT:s "Husdrömmar"?

– Alla tar det för givet, ”å, nytt program”. Men man kan inte göra en tv-serie av hela sitt liv. Man kanske vill vara i fred hemma, och vi var inte det på slutet, säger hon till Expressen. 

Vad hon kan dela med sig av är att den nya villan är en enplansvilla från 1963. Priset hamnade på hela 10,3 miljoner kronor. 

Marie Olsson Nylander avslöjar: Därför saknas Bill i nya "Husdrömmar"

TV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!