Bill Nylander är inte med i "Husdrömmar Sicilien – vintageresan".
Bill Nylander är inte med i "Husdrömmar Sicilien – vintageresan". - Foto: Janne Danielsson/SVT och Pontus Lundahl/TT

Marie Olsson Nylander avslöjar: Därför saknas Bill i nya "Husdrömmar"

En ny spin off-säsong av "Husdrömmar Sicilien", med titeln ”Husdrömmar Sicilien – vintageresan”, har premiär i SVT den 2 november. Men Bill Nylander lyser med sin frånvaro. Nu berättar Marie Olsson Nylander, i en intervju med Aftonbladet, varför maken saknas.


Det var i det ordinarie programmet "Husdrömmar" som Marie Olsson Nylander och Bill Nylander först syntes i tv-rutan. Projektet som stod i fokus då var en kaptensvilla i skånska Höganäs – ett hus som paret nu sålt. 

Marie Olsson Nylander och Bill Nylander säljer villan – känslosamma avskedet: "Sörjer"

Snart premiär för "Husdrömmar Sicilien – vintageresan" 

Senare fick paret en spin off-serie när de tog steget och flyttade med hela familjen till Sicilien. I "Husdrömmar Sicilien" har tittarna fått följa hur de, under flera års tid, renoverat sitt nya sommarhem Palazzo Cirillo. 

Den 2 november har ytterligare ett spin off-program premiär och detta går under titeln "Husdrömmar Sicilien – vintageresan". Men denna gång har Marie Olsson Nylander inte maken Bill Nylander vid sin sida, utan systern Susanne Westerdahl

Därför känner du igen Markus Torgeby i "Husdrömmar dokumentär"

Marie Olsson Nylander: Därför är inte Bill med

Att Bill Nylander inte är med är ett medvetet val – även om Marie Olsson Nylander är beredd på att det kan komma att väcka reaktioner.

– Många kommer nog att sakna Bill, ”Where is Bill” frågar sig kanske några. Men det blir ingen gubben i lådan, den här gången. Jag tror att jag ringer honom en gång under programmet. Det är allt, säger hon till Aftonbladet.

Hon berättar vidare om idén till programmet och varför inte familjen kommer att synas i serien.

– Vi har pratat om det här programupplägget i flera år. Jag kände att jag inte ville involvera familjen för mycket den här gången. Det är svårt att ha med en hel familj om sex personer, rent logistiskt. Man blir mer sårbar, så nu gör jag det här med Susanne. Hon var med lite i första säsongen av ”Husdrömmar” och det blir ett litet djupare spår som jag hoppas att tittarna blir inspirerade av. Vi träffar väldigt coola människor, säger hon till tidningen.

Läs fler artiklar om Husdrömmar här.

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!