Stockholm

Pernilla Wahlgrens attack mot Runar Sögaard: "En föredetting"

Pernilla Wahlgren, Carola och Runar
Pernilla Wahlgren, Carola och Runar.

Det är på Instagram som Carola Häggkvist berättar om sina mardrömsår med ex-maken Runar Sögaard. Nu möts hon av rejält stöd från sina vänner – och Pernilla Wahlgren har ett och annat att säga om honom.


Läs mer

Runar Sögaard är aktuell med sin självbiografi ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem”. I boken skriver Runar om sina tidigare äktenskap. Både det med Carola Häggkvist, men även om sin andra ex-fru Jessica Panzar. I boken avslöjar han även detaljer om sin kärleksrelation med Tilde de Paula.

Varken Carola eller Jessica är intresserade av att läsa Runars bok, och Carola menar att Runar bara är ute efter att tjäna pengar på deras tidigare förhållande.

Carola och Runar gifte sig den 26 maj 1990. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

"Värsta åren i mitt liv"

På Instagram berättar Carola att hon i 10 års tid försökte komma ur Runars grepp. Paret gjorde slut i januari år 2000 och de nästföljande 10 åren blev en mardröm för Carola.

"Det var de värsta och mest smärtsamma åren jag någonsin varit med om i mitt liv. Som mamma, kvinna och som människa. Att jag står upp idag är för mig ett under. För rättvisans och kärlekens skull till min son har jag kämpat", skriver hon bland annat.

Carola skriver vidare att Runar bara är intresserad av "makt, hämnd och hot". Carola berättar även om hur han har sårat sin ex-hustru Jessica Panzar.

Runar Sögaard och Jessica Panzar. Bildkälla: Roger Vikström/TT Bild

"Vi (Carola och Jessica, reds. anm) har haft fullt fokus på att orka överleva o vara glada mammor till våra barn. Slippa honom. Hitta friheten och glädjen igen", skriver Carola.

"En bitter föredetting"

I kommentarsfältet får Carola nu oändligt med fint stöd från sina vänner och kollegor i branschen.

"Carola, vänner vet, vänner backar upp varandra och du vet att vi står på din sida. Du är stark!", skriver Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli visar sitt stöd. Bildkälla: Stella Pictures

Artisten Sonja Aldén skriver: "Älskade du, vad du gått igenom. En kan bara ana. All kärlek till Dig, du starka, kloka, vackra människa", och Lena Philipsson kommenterar "I hear you".

Pernilla Wahlgren skräder inte orden när hon skriver vad hon tycker om Runar.

"Skönt att du sätter ner foten och säger ifrån! Du har gått ur detta STARK och blomstrar. Han är bara en bitter föredetting. Barn märker om man älskar dom villkorslöst eller bara vill dra nytta av dom för sin egen vinning", skriver Pernilla.

Pernilla Wahlgren riktade en rejäl känga mot Runar. Bildkälla: Instagram/Carolaofficiell

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Pernillas hårda ord mot Emilio Ingrossos hustru Åsa Ingrosso.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.