Onsdag 8 Dec
Stockholm

Pernilla Wahlgrens hårda ord till Anna Book efter storbråket

Pernilla Wahlgren och Anna Book
Bråket mellan Pernilla Wahlgren och Anna Book fortsätter. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bråket mellan Pernilla Wahlgren och Anna Book blir mer och mer infekterat för varje dag som går. – Hon kommer med förtäckta hot, säger Pernilla Wahlgren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i våras som Anna Book, 49, och Pernilla Wahlgren, 52, började bråka med varandra på Instagram. Upprinnelsen till bråket var att flera av Annas följare ifrågasatte Annas användande av filter. Anna kallade de följarna för "bitterkärringar", och det var då som Pernilla klev in och skrev:

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda".

Anna svarade då att hennes bilder var suddiga på grund av hennes trasiga mobil, och rasade över att bli kallad för lögnare.

I en kommentar till ett fan på Instagram skrev Anna att hemligheten bakom hennes släta hy är arvsanlag, att hon inte röker, inte började dricka alkohol förrän hon var 30 år och har mycket sex. 

"Det räcker nu!"

Det infekterade bråket har fortsatt sedan dess, och det hela tog sig en ny vändning för några dagar sedan.

Då la Pernillas bror Linus Wahlgren ut en bild på sig själv med sin dotter. Pernilla kommenterade då "Taskigt att sno Anna Books filter!", varpå Linus ironiskt svarade "Du är bara en bitterkärring".

Pernilla Wahlgren kommenterade på sin brorsas Instagram att det var "taskigt att sno Anna Books filter". Bildkälla: Instagram

I ett längre inlägg på Instagram skrev då Anna Book:

"Andras röster skriker nu återigen åt mig, att JAG är falsk, patetisk, pinsam och uppmärksamhetskåt. Allt detta sker nu på grund av EN persons val att gå på mig om filtrets vara eller icke vara", skrev Anna på sin Instagram och fortsatte med en hård hälsning:

"Det räcker nu! Jag kommer inte ta mer skit nu! Gör om och gör rätt för dig".

Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures.

"Hon kommer med personangrepp och förtäckta hot"

I sin blogg svarar nu Pernilla på Annas hårda kritik – och kallar det hela för ett "smått galet utspel" från Annas sida.

"Tro mig –  jag har högt i tak, och inga problem med att folk driver med mig, gör sig lustiga på min bekostnad eller helt enkelt inte gillar mig. Men när jag får höra att Anna sitter och sänder live och lägger ut inlägg och gud vet vad, där hon gråter och pekar ut mig som en nätmobbare ena sekunden, och kommer med personangrepp och förtäckta hot (piiiinsamt) i nästa – så måste jag säga ifrån", skriver Pernilla.

Pernilla tycker även att Anna borde jobba på sin självdistans.

"Det är STOR skillnad på humor, sarkasm, ironi och på MOBBING!!! Och fattar man inte det, så bör man börja jobba lite mer på sin självdistans…!", skriver Pernilla i sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela