Christina Aguilera
Christina Aguilera på Grammy-galan i februari 2024. - Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/TT Bild

Nya bilderna på Christina Aguilera chockar världen: "Ozempic?"

Christina Aguilera intog den röda mattan när det vankades Grammy Awards i Los Angeles. Hon drog snabbt världens blickar till sig – och nu undrar fansen om hon likt många andra kändisar har börjat med Ozempic. Läs mer och se bilderna här på Nyheter24.


Grammygalan i Los Angeles lockar varje år till sig de allra hetaste artisterna till röda mattan. På plats för den 66:e galan var bland andra Beyoncé, Jay-Z, Taylor Swift, Miley Cyrus, John Legend och Celine Dion.

En annan världsartist som var på plats var Christina Aguilera, 43. Hon bar en isblå klänning från Standing Ground, som hon matchade med överdimensionerade diamantringar från Bucherer.

Christina Aguilera 2012. Bildkälla: Chris Pizzello/Invision/AP/TT Bild
Christina Aguilera år 2020. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild
Christina Aguilera år 2022. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP Image/TT Bild

Men det var inte bara Christinas vackra klänning som väckte stor uppmärksamhet. På sociala medier har de nya bilderna på "Xtina" fått fansen att undra om hon precis som många andra Hollywoodstjärnor har hoppat på Ozempic-tåget.

Christina Aguilera på Grammy-galan 2024. Bildkälla: Richard Shotwell/Invision/AP/TT Bild
Christina Aguilera i isblå klänning och stora diamantsmycken på Grammygalan. Bildkälla: Richard Shotwell/Invision/AP/TT Bild
Christina Aguilera på Grammy-galan 2024. Fansen tror nu att hon använt sig av Ozempic. Bildkälla: Richard Shotwell/Invision/AP/TT Bild

Ozempic är viktminskningspreparatet som bland annat Amy Schumer, Elon Musk, Oprah Winfrey och Jeremy Clarkson har använt sig för att gå ner i vikt.

Kändisarna rasar i vikt med Ozempic: "Kommer aldrig sluta"

Fansen tror att Christina Aguilera börjat med Ozempic

När amerikanska kontot Just Jared la ut bilderna på Christina från galan så svämmade kommentarsfältet över av reaktioner från fans som tror att hon gått på Ozempic, medan andra var förundrade över att hon ser ut att åldras baklänges.

Några av de blandade reaktionerna lyder: "Alla tar Ozempic nu", "Omg hon ser otrolig ut!", "Hur kan hon åldras baklänges?" och "Fantastisk. Vad hon än har gjort så har hon gjort rätt" var några kommentarer. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!