Pernilla Wahlgren ska bli farmor – Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar barn
Pernilla Wahlgren ska bli farmor. - Foto: Nyheter24 och Instagram/@zoefaybrown

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Zoe-Fay Brown: “Hon har…”

Oliver Ingrosso väntar sitt första barn med flickvännen Zoe-Fay Brown, vilket kommer bli Pernilla Wahlgrens första barnbarn. För Nyheter24 berättar Pernilla om relationen till sin nya svärdotter.


Artisten Pernilla Wahlgren har ständigt många järn i elden. Om hon inte syns i tv-rutan i realityprogrammet “Wahlgrens värld”, så står hon på en teaterscen eller hörs i podden “Wahlgren och Wistam”. Och nu är det ett nytt ärofyllt uppdrag som väntar för den folkkära profilen och artisten. Den 27 juni har “Allsång på Skansen” premiär, och det är ingen mindre än Pernilla Wahlgren som är ny programledare för långköraren. 

Det skrev Tommy Nilsson till Pernilla Wahlgren efter sexryktet: "Jäkla..."

Parallellt med sitt hektiska schema hittar Pernilla på diverse upptåg med sina fyra barn, som är minst lika framgångsrika på sina egna håll. Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren har vuxit upp i rampljuset och deras karriärer går från klarhet till klarhet. 

Pernilla Wahlgren är ny programledare för "Allsång på Skansen". Foto: Caisa Rasmussen/TT

Pernilla Wahlgren ska bli farmor – Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown väntar barn

Det är många stora händelser på gång i Pernilla Wahlgrens liv just nu. Förutom det nya programledarjobbet i “Allsång på Skansen” så ska hon även snart bli farmor för första gången.

Pernilla Wahlgrens äldsta son Oliver Ingrosso och hans flickvän Zoe-Fay Brown väntar nämligen en liten son. 

Nyligen vankades det babyshower för den blivande mamman, och tillställningen ägde rum på hotellet Kung Carl på Stureplan i Stockholm. Både farmor Pernilla och faster Bianca var givetvis på plats för att fira det kommande tillskottet. 

Bianca Ingrossos dyra present till Zoe-Fay Brown

Och det snålades minst sagt inte på presentfronten. Bianca gick ihop med vännen Melina Criborn och Pernilla och köpte en barnvagn till den lille knodden. Här kan du läsa om hur mycket presenten till Zoe-Fay Brown kostade.

"BABYSHOWER för finaste blivande mamman ZOE!!! SOM vi längtar efter denna lilla bebis. Och ja det blir en POJKE!!!! Tänk va. Att jag ska få bli farmor till en liten "mini-Oliver"…!", skrev Pernilla Wahlgren om den stora dagen. 

Oliver Ingrosso om namnet på bebisen: "Efter min idol"

Det var i Ellinor Löfgren och Melina Criborns podcast “Inga beiga morsor”, som Oliver droppade bomben att han skulle bli pappa. I avsnittet hintade Oliver även om vad det nya tillskottet kan komma att få för namn, och det visar sig vara minst sagt ovanligt. Är du nyfiken på vad för namn Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown funderar på till sin bebis? Det kan du läsa om här!

Pernilla Wahlgren om relationen till Zoe-Fay Brown: "Känns så stort"

I en intervju med Nyheter24 berättar Pernilla om relationen till Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown. Och det är endast kärleksfulla ord från Pernillas håll, som även avslöjar att hennes svärdotters egna familj är riktigt härlig. 

Hur har Zoe kommit in i er härliga familj? 

– Otroligt bra, och hon har en väldigt härlig familj själv. Det känns också så stort att man inte bara får bli farmor utan man får en ny svärdotter och får en ny familj. Jag blir farmor och hennes mamma blir mormor. Vi kommer att umgås mycket så det är jättefint, berättar Pernilla. 

Den folkkära artisten har som bekant fyra barn och nu snart även ett barnbarn, men var det självklart att Oliver skulle vara först ut att skaffa en egen familj? 

– Han är min förstfödda och den som är äldst. På så sätt har man kanske tänkt att det skulle bli Oliver som var först, säger Pernilla till Nyheter24. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!