Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Tommy Nilsson.
Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Tommy Nilsson. - Foto: Nyheter24, Claudio Bresciani/TT och Stella Pictures

Det skrev Tommy Nilsson till Pernilla Wahlgren efter sexryktet: “Jäkla…”

Under ett avsnitt av ”Benjamin's” kom Benjamin Ingrosso med ett intimt avslöjande gällande Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson. Men det hela har visat sig vara ett stort missförstånd. För Nyheter24 avslöjar Pernilla vad Tommy skrev till henne efter påståendet…


Den folkkära artisten och realityprofilen Pernilla Wahlgren har minst sagt många bollar i luften. I flera års tid har hela svenska folket fått följa Pernilla och hennes härliga familj i "Wahlgrens värld” på discovery+, och i april 2023 hade hennes nya program “Villa Wahlgren” premiär. Dessutom syns Pernilla titt som tätt på scener över hela Sverige, både i sina egna föreställningar och som skådespelerska. 

Oscar Zias kryptiska svar – tackade han nej till att bli "Allsång på Skansen"-programledare?

Pernilla Wahlgren är programledare för "Allsång på Skansen" 2023

Och nu kan den framgångsrika Pernilla Wahlgren lägga till ännu en merit på sitt imponerande cv. Sommaren 2023 är hon nämligen programledare för SVT:s “Allsång på Skansen”. 

Här kan du se alla artister som kommer uppträda i “Allsång på Skansen” sommaren 2023

Foto: Claudio Bresciani/TT

Pernilla Wahlgrens sexavslöjande om Let's Dance: "Låg med två"

Pernilla Wahlgren har även medverkat i program såsom "Masked Singer" och "Let's Dance". Och nyligen gjorde Pernilla ett visst intimt avslöjande om vad som hände bakom kulisserna i danstävlingen år 2012. 

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurrent, sa Pernilla i “Wahlgrens värld”. 

Benjamin Ingrossos "sexavslöjande" om Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson

I samband med säsongsavslutningen av sonen Benjamin Ingrossos mat- och musikprogram “Benjamin’s” så droppades ännu en sexbomb – från ingen mindre än Benjamin själv. 

När Pernilla dök upp i programmet så utbrast nämligen Benjamin, som då sjöng en Tommy Nilsson-låt: 

– Min mamma har legat med Tommy Nilsson!

Här kan du läsa mer om Benjamins sexavslöjande om Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson

Pernilla Wahlgren dementerar Benjamin Ingrossos påstående

Det här skulle dock visa sig vara ett enda stort missförstånd. På Instagram kort efter sändningen av “Benjamin’s” redde Pernilla Wahlgren ut det hela och skrev att att hon “absolut inte legat med Tommy Nilsson”. De två artisterna spelade ett kärlekspar i en Sound of Music-föreställning, men längre än så sträckte sig inte deras relation. 

"Tror bestämt min käre son Benjamin Ingrosso farit med GROV osanning i detta fall...!", skrev Pernilla på sin Instagram. 

Kort därefter fick Pernilla dementera ryktet ÄNNU än gång, då Benjamins påstående tycktes ha fått fortsatt spridning. 

Foto: Instagram/@pernillawahlgren

"ÅTERIGEN. Jag har alltså INTE legat med Tommy Nilsson!!!! Ber om ursäkt @mrtommynilsson – för att min son @benjaminingrosso tydligen inte vet att när man spelar kärlekspar PÅ SCENEN – så är det INTE på riktigt!!!!", skrev hon på Instagram. 

Det skrev Tommy Nilsson till Pernilla Wahlgren

Nyheter24 frågade “Allsång på Skansen”-aktuella Pernilla Wahlgren om hon och Tommy Nilsson har hörts något om det hela, och det visar sig att artisterna har haft lite kontakt. Tommy svarade nämligen på Pernillas Instagramhändelse där hon dementerade ryktet. 

– Nej, jag har väl bara skrivit på Instagram att det inte stämmer och taggat honom, och då skrev Tommy: “Hahaha, jäkla skitunge”, berättar Pernilla och fortsätter: 

– För det är ju Benjamin enbart som har sagt det, och jag sa till honom att det är skillnad på att spela kärlekspar på scenen i en musikal, och att vara kärlekspar i det privata. Och det har vi faktiskt aldrig varit, även om jag älskar Tommy. Han är underbar.

Trots ryktet som Benjamin startade verkar inte mamma Pernilla blivit särskilt upprörd på sin son. 

– Nej, jag bryr mig inte så mycket, säger hon till Nyheter24. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!