Hanna Schönberg och Eric Saade
Eric Saade har nu tagit bort alla bilder på sin flickvän Hanna Schönberg. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu har Eric Saade raderat alla bilder på Hanna Schönberg

Eric Saade och Hanna Schönberg har varit ett par i tre års tid. Nu har Eric Saade raderat alla bilder på Hanna – och förvirringen är total.


År 2020 planerade artisten Eric Saade, 32, och influencern Nicole Falciani, 26, att gifta sig i Toscana. Men bara några få veckor innan bröllopet skulle ägt rum så dumpades Nicole av Eric. 

Då hade de varit ett par i fem år. Anledningen till att Saade gjorde slut var, enligt Nicole, att han inte "gillade hennes personlighet", något som Modette skrev om nyligen.

Eric Saade och Nicole Falciani var ett par i fem år. Några veckor före bröllopet dumpades hon av Saade. Han sa att han "inte gillade hennes personlighet". Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag vill inte vara med någon som beter sig så här, sa Nicole om Saade i sin podd när hon flera år senare pratade om uppbrottet.

Idag är Nicole tillsammans med krögaren Adem Berisha, och paret har två barn tillsammans. Familjen delar sin tid mellan Stockholm och Rom.

Eric Saade och Hanna Schönberg firade nyligen tre år som par

Även Eric Saade gick vidare efter uppbrottet från Nicole. Ganska direkt efter uppbrottet från Nicole så började Saade att dejta influencern Hanna Schönberg, 25. På Instagram har Hanna nästan en miljon följare, och där uppdaterar hon om sitt liv med mode, resor och det egna klädmärket Arakii.

Hanna Schönberg och Eric Saade har varit ett par i tre år. Bildkälla: Stella Pictures.

När Hanna nyligen fyllde 25 så hade Saade slagit på stort och köpt en handväska från Hermés till henne. 

Den odödliga modellen heter Birkin, och det är inte ovanligt att de kostar från flera hundra tusen kronor upp till miljoner. 

Hanna Schönberg och Eric Saade. Bildkälla: Stella Pictures.

Nyligen var Eric och Hanna på semester i Frankrike där de bland annat besökt en vingård. Den 25 september firade paret tre år tillsammans, och på Instagram skrev Hanna ett inlägg om deras relation.

"3 år av dig och mig och jag har fortfarande fjärilar varje dag. Jag vill för alltid leva i vår kärleksbubbla. Min själsfrände och favoritmänniska för alltid. Jag älskar dig baby", skrev hon till en serie bilder på paret.

Bianca Ingrosso avslöjar vilken stor influencer hon har avföljt på Instagram

Eric Saade har tagit bort alla bilder på Hanna Schönberg

På Instagram har Eric Saade över 160 000 följare, och i veckan var det nog flera av hans följare som undrade vad i allsin dar det är som pågår. Eric Saade har nämligen raderat alla bilder på Hanna Schönberg i sitt flöde.

Däremot la han under onsdagsmorgonen ut en bild på sig själv tillsammans med Hanna och skrev "Från någonstans i Frankrike" till bilden. 

Eric Saade har tagit bort alla bilder på Hanna Schönberg. Men på Story la han under onsdagen ut den här bilden. Bildkälla: Instagram/ericsaadeofficial

Både Hanna och Eric följer fortfarande varandra på Instagram, så varför han har valt att ta bort alla bilder på Hanna är fortfarande ett mysterium.

Ross Andrew Paquette har tagit bort alla bilder på Molly Rustas och alla hennes vänner

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!