1 av 3
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Quetzala Blanco: Ge mig en kram och undvik ögonkontakt

Nyheter24:s Quetzala Blanco om Charlie Sheens mediala och personliga kollaps.


Jag har med skräckblandad förtjustning – precis som en miljard andra sadister – följt Charlie Sheens jakt mot nollpunkten. På Twitter, på skvallersajter, i Sheens egna teveshow Sheens Korner.

Vem är Charlie Sheen egentligen? Innan han i vintras under en kokainfest smashade ett hotellrum i New York och låste in en eskortbrud i en garderob så var han ingen stor stjärna direkt.

Om jag ska vara brutal så var han snarare en nerdekad såpaskådis som råkade ha en roll i en av världens mest älskade teveserier.

Men nu verkar Charlie ha insett att han är en stor underhållare – med sitt liv och ett obegränsat kassaflöde som insats.

Allt Charlie Sheen tar i just nu blir ett hysteriskt exitnummer i en Las Vegas-show.

När han får sparken från Two and a half men skrattar han och tycker att det är "underbara nyheter" och att det ska bli skönt att slippa whatshiscock.

Charlie Sheen poserar med älskarinnor och machetes och halsar tiger blood som om det inte fanns någon morgondag.

Charlie Sheen spelar in ett teveprogram som mest påminner om en snuskgubbe framför chat roulette men ändå – eller tack vare det – sitter jag klistrad.

När Charlie Sheen med sin Eraserhead-frisyr och ögon som får Johnny Thunders att se pigg ut, tittar in i kameran och säger "come over here and give me a hug and avoid eyecontact" så börjar jag tjura. Fy fan vad vackert.

En kram och undvik ögonkontakt. Det är faktiskt allt livet handlar om. Winning.

Tänk att det var en sanning, eller hm, en insikt som skulle levereras av Charlie Sheen.

That ain't winning.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!