Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Christian Bauer berättar nu om det känslosamma mötet med Pernillas mamma. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Christian Bauer i tårar efter mötet med Pernillas mamma: "VÄNTA INTE"

Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer bjöd in Pernilla Wahlgrens föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren till söndagslunch på Lidingö – och det blev kanske mer känslosamt än väntat.


Innan Pernilla Wahlgren, 55, träffade sin drömprins Christian Bauer, 57, hade hon varit singel i 13 år. I bagaget hade hon ett uppmärksammat äktenskap med krögaren Emilio Ingrosso, och därefter ett förhållande med Joachim Lennholm.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig i Halland den 26 maj 1993. Tillsammans fick de barnen Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Mark Earthy/ TT Bild
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm på Café Opera år 2005. Han jobbade då som dataexpert hos polisen. Tillsammans fick de sonen Theo. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

Men i mars 2021 hände något. Då började nämligen Pernilla att dejta Christian Bauer. De gick ut offentligt med sin relation i maj 2021, och sedan dess har det gått undan.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

I slutet av december 2022 friade Bauer till Pernilla som sa ja, och paret har nyligen blivit sambos då de nu bägge bor i Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren framför huset på Lidingö. Bildkälla: Stella Pictures.

Många är det säkert som är nyfikna på vad Christian jobbar med – och det kan du läsa mer om här.

Pernilla Wahlgrens hårda ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild

Christian Bauers ärliga ord om lunchen med Pernilla Wahlgrens mamma

Den som har sett Wahlgrens värld eller följer Pernilla på sociala medier har nog inte kunnat missa att Christian Bauer är en man som inte räds att prata om känslor. 

Och på Instagram tidigare i veckan skrev Christian Bauer ett väldigt fint inlägg där han hyllade både sin egen mamma, men också sina svärföräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Christian Bauer, Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

"Att få umgås med dem gör mig varmt i hjärtat men även stolt och tacksam att få ha dem i livet, dessutom i full vigör för sin ålder. Dom skall inte behöva vänta på oss barn, dom lever verkligen här och nu och viktigt att vi då i nästa generation, inte säger "ses snart, sen, har inte tid just nu…VÄNTA INTE, skjut inte upp något, man vet aldrig… Tack vare dom finns ju vi barn", skriver Christian på Instagram.

Christian hade bjudit alla på söndagslunch, och att se sin mamma och svärföräldrarna ha så trevligt ihop blev väldigt emotionellt för Bauer.

"Att dessa tre dessutom verkligen gillar att umgås och skiner upp ihop rör mig till tårar", skriver han.

I kommentarsfältet möts Christian Bauer nu av fina ord från sina följare som håller med om hans kloka livsråd.

Fint!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!