Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren avslöjar nu vad Christian Bauer ska jobba med. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren avslöjar – det är Christian Bauers nya toppjobb

Nu berättar Pernilla Wahlgren om att hennes pojkvän Christian Bauer har fått ett nytt jobb. – Han är jätteglad!, säger Pernilla.


Det är i podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla Wahlgren, 54, avslöjar att hennes pojkvän Christian Bauer, 56, har fått ett nytt toppjobb. 

Christian jobbade tidigare som sälj och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden. Det företaget utvecklar produkter för munhälsa. Christian har även jobbat som modell, och har synts i flera reklamer, bland annat för bilmärket Renault.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket pengar Christian Bauer tjänar. Under 2019 tjänade Christian Bauer 724 000 kronor på ett år. Det gav honom då en härlig månadslön på 60 333 kronor!

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren avslöjar Christian Bauers nya jobb

Men nu har Bauer tagit nästa steg i karriären, och inleder hösten på bästa sätt – med ett nytt jobb.

Det är i podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla avslöjar vad Christian ska göra om dagarna.

– Åh, nu ska jag säga rätt. Christian, min kära pojkvän, har fått nytt jobb. Han ska jobba som inköpschef på Ica. Jätteroligt! Han är jätteglad, berättar Pernilla i podden.

Då börjar Christian Bauer jobba på ICA 

På Christians sida på Linkedin så har skrivit att han tillträder tjänsten som inköpschef på ICA nu i augusti. ICA-gruppen har sitt huvudkontor i Arenastaden i Solna, och det är där som Christian kommer att vara stationerad. 

Christians tjänst som inköpschef på ICA kommer att vara inom kategorin hälsa och skönhet, något som Pernilla är en fena på – så vi gissar på spännande jobbsamtal mellan paret på kvällarna. 

Vi säger ett stort grattis till Christian Bauer!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!