- Foto: Robin Bäckman / TT/ Johan Paulin / Netflix

Gröna Lunds oväntade kommentar om Love is blind-Oskar

"Love is blind Sverige" har haft premiär på Netflix och programmet har blivit minst sagt populärt. Gröna Lund drev med Love is blind-Oskar i en Tiktok-video och skrev en oväntade kommentar. Här kan du läsa kommentaren och Netflix svar.


Love is blind Sverige går ut på att 32 personer ska dejta varandra i blindo i något som kallas för "kapslar". De deltagare som finner tycke för varandra bildar par, förlovar sig och får möjlighet att lära känna varandra mer.

Tittarna rasar på Sergio i Love is blind Sverige 2024 – nu svarar han

Paren i Love is blind Sverige 2024 

I årets säsong av programmet bildas till en början fem par: Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus Hedenstedt, Sergio Rincón och Amanda Jonegård, Catja Lövstrand och Christofer Pocock, Oskar Nordstrand och Meira Omar samt Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist. 

Love is blind Sverige 2024: Vilka par följer varandra på Instagram i dag?

Nyheter24 har tidigare skrivit om Lidls blinkning till Christofer Pocock i Love is blind. Men nu har ett annat stort företag skrivit om Love is blind i sina sociala medier, nämligen Gröna Lund.

Lidl hyllas efter grova skämtet om Love is blind-Christofer

Gröna Lunds kommentar om Love is blind-Oskar

I en video på Tiktok visar Gröna Lund sin kärlek för Netflix populära realityprogramm.

De har gjort en video på Oskar Nordstrand när han dansar och placerat honom på en bild av Gröna Lunds stora scen med texten: “jag vid stora scen prick hela sommaren”.

De använder även hashtaggsen #slay och #oskar.

I kommentarerna tycker många det är hysteriskt roligt och många följare skriver att de älskar Oskar. Gröna Lund svarar på en av videons kommentarer och skriver att deras “största crush” är just Oskar.

Foto: Skärmavbild/Tiktok

Netflix om Gröna Lunds Tiktok-video

Nu har Netflix Sverige kommenterat på Gröna Lunds video på Oskar. I kommentarsfältet skriver de: "om inte Benjamin Ingrosso kör denna kommer jag inte".

Ser Love is blind-Oskar bekant ut? Det här är varför

Foto: Skärmavbild/Tiktok

Läs mer om Love is Blind Sverige här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!