Sa Oskar och Meira ja till varandra i "Love is blind Sverige"?
Sa Oskar och Meira ja till varandra? - Foto: Netflix/"Love is blind Sverige"

Love is blind-Oskar avslöjar sanningen om bröllopet: “Kan inte säga”

Bröllopsavsnittet i “Love is blind Sverige” har nu rullats ut på Netflix, och bjöd på alla möjliga känslor. För Nyheter24 avslöjar deltagaren Oskar Nordstrand detaljerna bakom kulisserna…


Den första svenska upplagan av “Love is blind” har blivit en riktig tittarsuccé på Netflix, och har fortsatt vara en stor snackis ända sedan premiären den 12 januari. 

I “Love is blind Sverige” förlovade sig fem par i kapslarna, och tittarna har därmed fått följa Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus Hedenstedt, Sergio Rincón och Amanda Jonegård, Catja Lövstrand och Christofer Pocock, Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist samt Oskar Nordstrand och Meira Omar. 

Så fick det i "Love is blind Sverige" – de paren gifte sig

Oskar Nordstrand om Meira Omar: "Slogs av hennes lugn"

För Nyheter24 avslöjar deltagaren Oskar Nordstrand, vars dans blivit lite av en meme, om vad som fick honom att dras just till Meira, och om Netflix-bröllopet. 

Vad var det som fick dig att falla för Meira i kapslarna?

– Det fanns ju massa saker egentligen. Men jag kommer ihåg när jag träffade henne första gången så slogs jag verkligen av hennes lugn. Jag kan vara ganska pratig och väldigt extrovert, social och lite all over the place. Men det var som att hon balanserade min energi litegrann. Det var någonting med hennes röst som fick mig att känna något jag aldrig känt förut, berättar Oskar och fortsätter: 

– Sen har hon ju ett fantastiskt driv. Hon har bott i Indien i fem år och gjort en hel Bollywood-sväng. Hon åkte dit som 19-åring. Det är otroligt häftigt. Det kunde jag koppla samman väldigt mycket med min resa när jag var och simmade på college i USA. Fastän det är väldigt olika saker så var det ändå något vi bondade över. Vi båda har också väldigt stora familjer, så det var också någonting vi såg likadant på. 

Oskar och Meira. Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Då var Oskar nära att hoppa av Love is blind Sverige: "Svårt att greppa"

Svensexan i Love is blind Sverige: “Ganska städat”

I avsnitt åtta av säsongen hade tjejerna en möhippa med spa och låtinspelning, medan killarna hade en svensexa med bastubad och quiz. Men hur blött blev det egentligen? 

Hur stökig var svensexan?

– Jag har varit på svensexor i andra sammanhang som har varit betydligt blötare och stökigare. Jag tyckte det här var ganska städat faktiskt, men vi hade kul. 

Tittarna rasar på Love is blind-Sergio – nu svarar han

På svensexan arrangerades ett quiz. Foto: Netflix/"Love is blind Sverige"

Oskars kryptiska svar om bröllopet i "Love is blind Sverige"

Den 26 januari 2024 sändes det näst sista avsnittet av säsongen, där man fick se vilka av paren som sa ja till varandra vid altaret. Oskar är däremot förtegen kring hur mycket deltagarna själva kunde bestämma kring hur den stora dagen skulle bli. 

Hur mycket fick ni bestämma själva kring hur bröllopet skulle se ut?

– Det är ju ändå våra bröllop. Vi är ju involverade till viss del. Och sen är det vissa saker som måste lira med att det är en produktion kring det. Men mycket mer än så kan jag egentligen inte säga.

Fick ni bestämma kläderna själva?

– I programmet så är vi ju och testar kläder. Vi var ju inte tvingade till att: “Du måste ha blått, du måste ha vitt, du måste ha whatever”. Utan det var ju klart att vi fick vara med och bestämma. 

Love is blind Sverige 2024: Deltagarnas namn på Instagram

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!