Emilia Holmqvist är en av deltagarna i Love is blind Sverige 2024.
Emilia Holmqvist är en av deltagarna i Love is blind Sverige 2024. - Foto: Robert Eldrim/Netflix och Johan Paulin/Netflix

Emilias miss under Love is blind Sverige: "Skämdes"

Emilia Holmqvist, 34, är en av deltagarna i "Love is blind Sverige" på Netflix. Nu berättar hon om en miss som inträffade under inspelningen.
– Jag skämdes väldigt mycket, säger hon till Filmtopp.


Det tog inte lång tid för "Love is blind Sverige" att landa en plats på Netflix globala topplista. Sedan premiären den 12 januari har realityserien, som sedan tidigare gjorts i USA, Brasilien och Japan, blivit en riktig snackis.

I den svenska upplagan bildas fem par: Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus HedenstedtSergio Rincón och Amanda Jonegård, Catja Lövstrand och Christofer PocockOskar Nordstrand och Meira Omar samt Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist

Love is blind Sverige 2024: Deltagarnas namn på Instagram

Emilia Holmqvist om Love is blind Sverige 2024

Och nu berättar Emilia Holmqvist, i en intervju med Filmtopp, om det bästa respektive sämsta med att medverka i "Love is blind Sverige". 

– Känslan av att våga göra något som väldigt få skulle göra. Att prova hitta kärlek på ett så annorlunda sätt! Det har även varit otroligt lärorikt och också med så mycket känslor på en och samma gång. Det är när man tar steg utanför sin komfortzon som det händer grejer i livet kan man väl säga, säger hon och fortsätter:

– Har inte mycket dåligt att säga om upplevelsen av experimentet. Det sämsta är kanske en personlig grej för min del, där jag kände att jag var så inne i bubblan och så koncentrerad på kärlek 24/7 att jag bland annat glömde min bästa väns födelsedag, vilket jag skämdes väldigt mycket för. 

Läs fler artiklar om Love is blind Sverige 2024 här:

Så mycket tjänar deltagarna i Love is Blind Sverige 2024

Tittarna lurade angående alkoholen i Love is blind Sverige 2024

Därför har Love is blind-Meira 119 000 Instagram-följare

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!