Sarah Sjöström har lämnat en kommentar hos Oskar Nordstrand i Love is blind Sverige 2024.
Sarah Sjöström har lämnat en kommentar hos Oskar Nordstrand i Love is blind Sverige 2024. - Foto: Ali Lorestani/TT och Johan Paulin/Netflix

Sarah Sjöströms oväntade ord till Love is blind-deltagaren

Oskar Nordstrand och Meira Omar hittade kärleken i varandra i "Love is blind Sverige" och en som är lycklig för realityparets skull är Sarah Sjöström.


Den 12 januari landade de första avsnitten av "Love is blind Sverige" på Netflix och sedan dess har succén varit ett faktum. Realityserien, där 32 singlar ska dejta i blindo, har blivit en riktig snackis och på söndagen gick den äntligen i mål med återträffen.

De fem par, som förlovade sig i kapslarna, samlades då för att berätta hur relationerna utvecklat sig sedan kamerorna stängdes av och det bjöds på både en och två överraskningar.

”Love is blind Sverige”-återföreningen bjöd på dubbla barnbesked

Love is blind-Oskar: "Lyckligaste dagen"

Inför återträffen delade en av deltagarna – 32-åriga Oskar Nordstrand – med sig av en bild från bröllopet då han gifte sig med Meira Omar

"En relation är full av hinder man måste ta sig igenom, och vägen till ett äktenskap är inte alltid lätt. Men jag älskar vår kärlekshistoria och var den till slut tog oss. Det här var den lyckligaste dagen i mitt liv", skrev han i inlägget, som fått över 9 000 likes. 

Love is blind-Oskar avslöjar sanningen om bröllopet: “Kan inte säga”

Sarah Sjöströms ord till Oskar Nordstrand

Inlägget har fått över 300 kommentarer från tittare som gratulerade paret till bröllopet. Men bland kommentarerna dök också ett välkänt, och för vissa kanske oväntat, namn upp: Sarah Sjöström

"Älskade ni", skriver simmaren följt av en emoji med hjärtögon.

Foto: Skärmavbild/Instagram/oskarnordstrand

Och hon var inte den enda simstjärnan att ge sig till känna i kommentarsfältet. Även Michelle Coleman och Emma Igelström har valt att kommentera bröllopsbilden.

"Så så underbart", skriver Coleman.

"Bästa", skriver Igelström.

Zara Larsson försvarar manliga "Love is blind"-deltagaren

Foto: Skärmavbild/Instagram/oskarnordstrand

Samtliga följer Oskar Nordstrand på Instagram och vi får anta att det är Love is blind-deltagarens förflutna som elitsimmare som ligger till grund för bekantskapen med simmarstjärnorna. 

Då var Oskar nära att hoppa av Love is blind Sverige: “Svårt att greppa”

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!