Zara Larsson har sett "Love is blind Sverige" på Netflix.
Zara Larsson har sett "Love is blind Sverige" på Netflix. - Foto: Stella Pictures och Johan Paulin/Netflix

Zara Larsson försvarar manliga "Love is blind"-deltagaren

"Mitt hjärtas fröjd och eviga längtan". Ja, den frasen sa Christofer Pocock både en och två gånger i Love is Blind Sverige. Nu säger artisten Zara Larsson sitt om Christofers kärleksförklaringar i realitysuccén.


Den 12 januari slog "Love is blind Sverige" ner med dunder och brak på Netflix och det dröjde inte länge innan realityserien, som tidigare gjort i bland annat USA och Brasilien, letade sig in på streamingjättens topplistor.

Programmet, som går ut på att ett gäng singlar ska dejta och förlova sig i blindo, har förstås bjudit på en hel del kärlek, men även tårar och konflikter.

Lidl hyllas för grova skämtet om Christofer Pocock i Love is blind Sverige 2024

Catja Lövstrand och Christofer Pocock avbröt Love is blind Sverige

Några som fann varandra i de så kallade Love is blind-kapslarna var Catja Lövstrand, 32 och Christofer Pocock, 35. Men när de väl lämnat programmets första skede och fick se varandra, för att sedan åka på en resa och prova på att leva vardagsliv ihop, sa det inte riktigt klick.

Catja kunde, under inspelningen, konstatera att hon inte var kär i sin nye fästman och efter flera känslosamma diskussioner valde även Christofer att slänga sin förlovningsring – bokstavligt talat.

Därför vill Catja Lövstrand inte prata om Love is blind Sverige 2024

Zara Larsson om Love is blind-Christofer

Trots att paret inte tog sig hela vägen fram till bröllopet har de gjort stort intryck på Netflix-tittarna och då inte minst Christofer Pocock som titt som tätt refererade till Catja Lövstrand som "mitt hjärtas fröjd och eviga längtan". 

Att komplimangerna från Christofer haglade tätt har blivit något utav en vattendelare, men en som ställer sig på 35-åringens sida är artisten Zara Larsson som sedan flera år tillbaka kilar stadigt med dansaren Lamin Holmén

"När folk skrattar åt Christofer men jag säger 'mitt hjärtas låga innersta glöd' till Lamin 20 gånger om dagen...", skriver hon i en story på Instagram och fortsätter vidare:

"Om ni tycker det är lovebombing det han håller på med så hade ni tyckt att jag borde spärras IN om ni hört vad jag säger en vanlig dag. Komplimangerna haglar i mitt hem, det ska ni veta. Det finns liksom ingen gräns. Inget stopp. Dock är det ju otroligt skönt att veta att det är tillbakakaka på den."

Foto: Skärmavbild/Instagram/zaralarsson

Läs fler artiklar om Love is blind Sverige 2024 här:

Därför känner du igen Krisse-Ly Kuldkepp i Love is blind Sverige 2024

Love is blind Sverige 2024: Deltagarnas namn på Instagram

Hemligheterna i Love is blind Sverige 2024 – som du inte får se

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!