Kerstin avslöjar hur relationen med Klaus ser ut idag.
Kerstin avslöjar hur relationen med Klaus ser ut idag. - Foto: Skärmavbild/ SVT.

Kerstin om relationen med Klaus i Hotell romantik: "Lite obehagligt"

För tittarna verkade det som att kärlek blossade upp mellan Kerstin och Klaus i Hotell romantik. Nyheter24 har pratat med Kerstin, som avslöjar hur relationen med Klaus ser ut i dag.


Kerstin Stålhammar, 86, deltog i Hotell romantiks andra säsong. Under programmet fick hon en beundrare, nämligen Klaus Dieter-Gucia, 77. Paret hann med att bada nakna tillsammans, övernatta i den romantiska stugan och gå på dejter under inspelningsveckan, men vad hände egentligen sen? 

Nyheter24 har kontaktat Kerstin, som avslöjar hur relationen med Klaus ser ut idag. 

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Kerstin i Hotell romantik: "Går inte ut ensam"

När Nyheter24 pratar med Kerstin, har hon precis varit på en träningsresa i Kanarieöarna. Under det senaste året har hon varit på sex träningsresor. och hon har flera planerade under de kommande månaderna. 

Kerstin lever sitt liv fullt ut, men när det kommer till kärlek har hon inte varit lika modig. Innan Hotell romantik hade hon inte dejtat alls sedan maken gick bort.  

– Under de åren träffade jag inte någon, men jag hade velat det, säger Kerstin och fortsätter:

– Jag har frågat mina väninnor om de vill gå ut och dansa många gånger, men de har inte haft lust, eller så har de haft ont någonstans. Och jag går inte ut ensam, där är jag feg. 

Kerstin var gift i 52 år. Under de sista åren blev maken dålig och dynamiken mellan dem förändrades. Han ville inte längre att hon skulle gå ut och träffa sina vänner, eftersom han inte villa vara själv.

– Jag blev väldigt bunden till honom under de sista fem åren. Jag hade ingen frihet. Det var inte jag. När jag blev ensam var jag tvungen att leva upp, då kunde jag blomma ut som person igen. 

Kerstin åker ofta på träningsresor. Foto: Privat/Kerstin Stålhammar.

Kerstin om Klaus: "Väldigt fin kropp"

I Hotell romantik såg det ut att hetta till mellan Kerstin och Klaus, men för Nyheter24 är Kerstin tydlig med att hon och Klaus inte är ett par i dag. Kerstin berättar att hon tycker om Klaus som vän, men att de romantiska känslorna aldrig kom. 

– Jag kände inte för honom på det sättet. Men det var toppen att åka till stugan och ha lite kul, lagom kul alltså, tillägger Kerstin och skrattar. 

Hon menar att Klaus på många sätt påminde om hennes bortgångna make till sättet. 

– Han hade väldigt fin kropp, men det var hans sätt som inte passade mig. Han ville styra och ställa, då kände jag "kan inte jag också få tänka och bestämma?" Jag tycker inte om det där, det ska vara naturligt.

Paret åker i väg till stugan i Hotell romantik. Foto: Skärmavbild/SVT.

Kerstin i Hotell romantik om sin hemliga tatuering: "På låret"

"Lite obehagligt"

Trots att det inte blev en kärleksrelation hörs Kerstin och Klaus på telefon. Kerstin menar att Klaus ofta ringer henne. Dels för att prata, men han har också frågat om han får komma hem till henne och erbjudit Kerstin att följa med honom på husbilssemester till Spanien.  

Kerstin har dock tackat nej till en gemensam semester. 

– Att vara inbunden i en husbil med en kille man inte riktigt känner tycker jag är lite obehagligt. Jag vill ha min frihet. Men det är vänskap mellan oss. 

De hade också pratat efter att avsnittet med deras nakenbad sänts på tv. Klaus hade då berättat för Kerstin att han blev rörd när han såg deras kväll tillsammans. 

– Han berättade att han fick tårar i ögonen när han såg det. Det var väldigt fint. 

Läs mer nyheter från Nyheter24 här:

Därför behövde Sven-Erik lämna Hotell romantik: "Närmade mig henne"

Marie Louise om Sven-Erik i Hotell Romantik: “Väldigt..."

Marie Louise om sexet efter att ha fyllt 69: "Vet vad jag vill ha"

Marie Louise om vad hon ångrar i Hotell romantik: "Jag önskar att..."

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!