Nätragguide för killar: Intro

NÄTRAGGUIDEN FÖR KILLAR: Intro. Den här veckan kommer Hanna Fridén att presentera en stegguide för snyggt och effektivt raggande på internet för killar. Vi börjar med en förklaring till varför Hanna tror att hon vet ett skit om det. Vem tror hon att hon är?


RAGGUIDEN FÖR KILLAR PÅ INTERNET

Jag har alltid varit aktiv på internet. Min första hemsida, Hannas Hemsida skapade jag när jag var 9 år gammal. Den utvecklades till en stor fanfictionsite som nådde sin död när jag var 11-12, vid det laget var trafiken gigantisk och min historia Too Much med Kagome och Inuyasha var, om jag får skryta, en av Internets mest populära vad gäller fandom baserat på Rumiko Takahashis serier.

Communities. Skunk var först. Jag fanns på Playahead och en massa andra småställen som levde då. Skunk började dö, man gick över till Lunarstorm, kräktes på alla där och registrerade sig på Helgon.net istället. Under den tiden hade jag redan haft flera stora siter, en Livejournal, chattat mycket, blivit kär på internet och cybersexat en hel del.

Och vad har man märkt under alla år på internet?

Killar är helt värdelösa på att ragga på internet. De är antingen otrevliga, puckade eller fullkomligt meningslösa. De fattar inte ett jävla skit om hur man tar kontakt med tjejer! Jag får minst ett raggmail om dagen , oftast fler. De är av olika karaktär, men de flesta är dåliga. Nej, stryk det, samtliga är dåliga.

När det gäller mail som jag får angående min blogg så kan vi säga att det faktiskt inte spelar någon roll hur fina de är. Jag vet inte vilka de är, så hur ska jag kunna bli intresserad? Här har vi en kille som börjat gilla mig för att han ser bilder av mig, får ta del av vissa delar av min vardag och läser vad jag tänker. Det är inte konstigt att få en crush på en bloggare, direkt, men att kontakta en person som man vet allt om, en person som inte vet något om den kärlekskranka, hur stor är chansen att det fungerar?

Inte särskilt. Det blir tyvärr bara obehagligt med främlingar som kommer med kärleksförklaringar eller förslag om möten. Oavsett hur gulliga mailen är.

Låt oss sedan komma till communities. Det typiska är en kille som skickar ett mail och skriver att man är vacker, söt, snygg, whatever. Jaha. Intressant. Not! Ska man bli intresserad av en person för att de råkar finna ens profilbild snygg? Det blir inte de flesta, tyvärr, om man inte kan leverera något annat intressant.

Ett annat exempel är de som skickar frågor om vad man håller på med, om man vill gå och fika, om man har MSN och så vidare – Allt är exakt lika ointressant, och enda chansen att få något svar är om man lyckas maila en tjej som är överdrivet snäll och svarar av artighet.

Sedan har vi chatt. Det värsta av allt. Man får ett hej. Man får ett till. Man får ett tredje. Svarar man inte, för att man antingen inte har tid, lust eller för all del inte sitter vid datorn så får det nästan alltid samma följd: Förolämpningar! Mängder av dem. Man är en dryg fitta, en självupptagen hora och så vidare. Hur detta ska leda till kontakt, det har jag aldrig riktigt förstått, för egen del har det på sin höjd resulterat i att man kallat dem för mögliga pungskallar och en block.

Internet kan vara jättebra för ragg och kärlek, men det är uppenbart att det saknas kunskap för hur man ska gå till. Därför avser jag skriva en komplett guide på hur man förbättrar sitt internetraggande något otroligt. Profilbilder, profilpresentationer, hemsidor, bloggragg och hur man tar kontakt. Gör man det bara på rätt sätt och lyckas förmedla sin personlighet  på ett bra, direkt vis så är internet en riktig godispåse, en godispåse långt bättre än krogen!

Lås oss börja med några skräckexempel.

 

Läs vidare:

RAGGGUIDEN: Avskräckande exempel nummer ett, var inte en jävligt påträngande fetischist!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.