Skellefteås kapten Jimmie Ericsson har sagt att Järnkrok lägger sig lätt.
1 av 5
Skellefteås kapten Jimmie Ericsson har sagt att Järnkrok lägger sig lätt. - Foto: ROBERT GRANSTRÖM / SCANPIX
Även Skellefteå-tränaren Anders Forsberg har gått hårt åt Brynäs-keepern Niklas Svedberg, som han menar filmar för att få med sig utvisningar.
2 av 5
Även Skellefteå-tränaren Anders Forsberg har gått hårt åt Brynäs-keepern Niklas Svedberg, som han menar filmar för att få med sig utvisningar. - Foto: Håkan Nordström / SCANPIX
Pierre-Edouard Bellemare (ryggen) och Jonathan Granström rök ihop i match fyra. Efteråt anklagade Bellemare Granström för att kasta sig i situationen.
3 av 5
Pierre-Edouard Bellemare (ryggen) och Jonathan Granström rök ihop i match fyra. Efteråt anklagade Bellemare Granström för att kasta sig i situationen. - Foto: Jens L´Estrade / SCANPIX
Niklas Svedberg har fått utså mycket kritik från Skellefteå-håll.
4 av 5
Niklas Svedberg har fått utså mycket kritik från Skellefteå-håll. - Foto: Jens L´Estrade / SCANPIX
Calle Järnkrok anklagas av Skellefteå för att filma: "De får snacka hur mycket de vill."
5 av 5
Calle Järnkrok anklagas av Skellefteå för att filma: "De får snacka hur mycket de vill." - Foto: Jens L´Estrade / SCANPIX

Brynäs skrattar åt filmningshånet: "Det är löjligt"

Skellefteå anklagar Calle Järnkrok, Niklas Svedberg och Jonathan Granström för att filma. Nu svarar Brynässtjärnorna: "De får snacka hur mycket de vill."


Ingen har vänt 3-0 i matcher

Sedan bäst av sju matchserier började spelas i SM-slutspelet 2000 har inget lag lyckats vända ett 0-3-underläge i matcher.

Modo och Djurgården har båda lyckats komma ikapp Luleå till 3-3 i matcher, men förlorat den sjunde avgörande matchen.

Dessutom är det mer troligt att ett lag som leder med 3-0 i matcher vinner med fyra raka. Bara vid sju av 21 tillfällen då ett lag lett med 3-0 så har motståndarna reducerat till 3-1 i matcher eller mer.

GÄLVLE. Anklagelser om filmningar har skickats till höger och vänster från Skellefteå de senaste dagarna.

Tränaren Anders Forsberg rasade över att målvakten Niklas Svedberg - enligt honom - filmat vid två tillfällen. Pierre-Édouard Bellemare ansåg att Jonathan Granström överdrev när fransmannen skallade Brynässpelaren. Och en förbannad Jimmie Ericsson menar att Calle Järnkrok lägger sig lätt.

– Det är inget jag bryr mig om. Det är bara bra om de lägger fokus på det. Vi fokuserar på att spela hockey, säger Calle Järnkrok till Nyheter24.

Tevebilderna fångade bland annat en situation där Jimmie Ericsson sa några väl valda ord till Järnkrok, som svarade - med att inte svara alls.

– Nä, jag brukar oftast inte öppna munnen. Det är bättre om de får prata med en vägg, om de nu tycker det är kul. Det kan det väl inte vara, säger Järnkrok.

Daniel Widing säger att han är trött på Skellefteås snack om att hans lagkamrater skulle lägga sig lätt.

– Det är bara löjligt, att de håller på och snackar så där.

Nyheter24 har sökt Niklas Svedberg för en kommentar.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sverige mot Ungern igen i EM

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

3 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

idag 15:16
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.