Margaux Dietz berättar om den tuffa perioden.
Margaux Dietz berättar om den tuffa perioden. - Foto: Stella Pictures

Margaux Dietz kunde inte träffa Arnold i separationen – sonen fick inte ringa

I premiäravsnittet av "Moderna familjen" talar Margaux Dietz och Jacob Liebermann ut om de infekterade bråken som gjorde att de bröt all kommunikation. Margaux berättar om de hjärtskärande veckorna utan sonen – då han inte kunde ringa sin mamma.


Att relationen mellan influensern Margaux Dietz, 31, och expojkvännen Jacob Liebermann, 37, har varit stormig är inte direkt en hemlighet. 

De gick skilda vägar 2019, efter ett flertal separationer under deras långa förhållande. Efter det sista och slutgiltiga avslutet var relationen dem emellan minst sagt infekterad, och exparet tog sina bråk i offentligheten. En av de stora konflikterna rörde att Jacob inte samtyckte till att Margaux exponerade deras gemensamma son Arnold på sina sociala medier. 

Nu verkar Jacob Liebermann dock ha gjort en ordentlig helomvändning och Arnold visas återigen på både Youtube och i betalda samarbeten på Jacobs egna Instagram. 

Margaux Dietz ånger: “Borde inte ha…”

Det var inte bara sonen som florerade på Margaux Dietz sociala medier efter uppbrottet. 

Något som också kan ha varit en nagel i ögat på Jacob Liebermann är att hon kort efter uppbrottet delade romantiska bilder med sina nya pojkvänner. Först inledde hon ett förhållande med Emil Ingemarsson och senare förlovade hon sig med Sean Canning – vilka båda två snabbt dök upp på Instagram.

I premiäravsnittet av Margaux och Jacobs realityserie “Moderna familjen” på Youtube berättar Margaux att hon nu ångrar att hon la ut bilder på sina nya killar. Margaux är numera inte tillsammans med någon av killarna och hennes relation med Jacob verkar sakta men säker ha blivit bättre.

Margaux Dietz om sonens hjärtskärande ord under separationen: “Pappa sa att han inte hade ditt nummer”

Margaux Dietz och Jacob Liebermann pratar vidare om deras bråk som, trots att de är vänner nu, var mycket infekterat. De ville varken träffa eller se varandra och bytte mellan barnveckorna genom att hämta och lämna på förskolan så att de kunde undvika varandra. 

Margaux menar att den biten var det jobbigaste med deras osämja, eftersom det märktes att sonen Arnold hade registrerat att någonting var i görningen, eftersom han inte längre ville berätta vad han hade gjort hos den andra föräldern. 

– Jag har aldrig mått sämre än det senaste året, menar Margaux och talar ut om hur den kämpiga perioden såg ut när hon varken kunde se eller prata med sitt barn:

– Två hela veckor utan att prata med sitt barn en enda gång eller få en enda uppdatering typ. Och sen kom han hem och sa såhär: “Pappa sa att han inte hade ditt nummer” typ. Asså då höll jag på att gå sönder, det var fan det värsta jag har varit med om. För då tänker jag att: “Det där är inte schysst”.

Jacob Liebermann tror inte att han har sagt exakt så till sonen, men bekräftar att det var en mycket jobbig period. Han berättar vidare att de inte ens kunde kommunicera direkt med varandra, utan behövde använda sig av ombud.

Margaux Dietz till Jacob Liebermann: “Jag hade dödat dig om…”

Men varje bråk har som bekant två sidor och Margaux Dietz menar att hon för ögonblicket självrannsakar sig själv och kan se många fel hon själv begått i konflikten med Jacob Liebermann.

– Jag fattar att jag har varit jättejobbig att vara ett ex till, säger hon och fortsätter:

– Jag hade ju dödat dig om du hade gjort detsamma, så jag förstår att du blev sur i media.

Foto: Youtube/Moderna familjen

Är Margaux och Jacob Liebermann tillsammans igen?

En fråga som många grunnat på i dagarna är huruvida Margaux Dietz och Jacob Liebermann återigen är ett par. När exen började umgås igen höjdes ett och annat ögonbryn, som exempelvis när de åkte till Sydafrika ihop eller när Margaux har lagt upp bilder på när de båda umgås – som när Jacob Liebermann tog sig en bastu hemma hos exet

Frågan “Är ni ihop igen?” ställs alltså givetvis i avsnittet.

– Ja, vi är nyförlovade, svarar Jacob Liebermann då, varpå Margaux Dietz visar upp en ring för kameran.

Foto: Youtube/Moderna familjen

Men sen skrattar de båda och berättar att de inte är tillsammans. De skämtar också om att de båda är väldigt oberäkneliga personer och att ingen vet vad som kommer hända med deras relation och således även serien. Börjar de bråka igen så blir det kanske inga fler avsnitt…

– Njut så länge det varar! Skrattar Margaux.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00