Margaux och Jacob umgås flitigt och ska nu även starta realityserie ihop.
Margaux och Jacob umgås flitigt och ska nu även starta realityserie ihop. - Foto: Instagram/margauxdietz och Stella Pictures

Jacob Liebermanns lättklädda aktivitet hemma hos Margaux Dietz

Margaux Dietz och Jacob Liebermann umgås mer än någonsin. Inte bara spelar de in sin nya realityserie "Moderna Familjen", utan de verkar även vara mer avslappnade med varandra än på länge...


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 36. Efter att de gick skilda vägar för ungefär två år sedan har deras relation minst sagt gått upp och ner. 

Margaux och Jacob har bråkat offentligt om sonen 

I december 2020 berättade Jacob Liebermann på sin Instagram om hur han är djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i sociala medier – läs mer här.

I samband med Jacob Liebermanns kritik valde Margaux Dietz att sluta visa sonens ansikte på sina sociala medier.

Foto: Stella Pictures

Jacob och Margauxs relation är starkare än någonsin

På senaste tiden har Margaux och Jacob däremot umgåtts allt flitigare och jobbar på att deras relation ska bli bättre. Något som verkar ha fungerat väldigt bra. 

Exempelvis för bara några veckor sedan var exen i Sydafrika tillsammans på en lång och solig semester. Och Margaux har vid flera tillfällen uttryckt hur glad hon är över att de nu kommer så bra överens. 

Läs mer här om deras lyckliga återförening.

Margaux och Jacob startar realityserie

Nyligen gick duon ut med att vi nu kommer kunna följa dem på deras gemensamma Youtubekanal “Moderna Familjen”, som de kallar sin egna realityserie.

– Vi har efter mycket om och men, långa överläggningar fram och tillbaka ändå landat i att det är dags att ta världen med storm i form av det nya konceptet Moderna Familjen, avslöjade Jacob. 

"Jacob och jag har kommit till en ny punkt"

På Margaux blogg gav hon häromdagen sina läsare en uppdatering om en jobbdag som bland annat innehöll en inspelning av första avsnittet av “Moderna Familjen”.

“Jacob och jag har kommit till en ny punkt i vårt föräldraskap och i teambuilding och det känns stort. Haha, låter så skevt att skriva så, men det är sant”, skriver Margaux på sin blogg. 

I samband med inspelningen av premiäravsnittet passade de på att festa loss hemma hos Margaux. 

“Vi firade lite med tårta och ballonger. Absolut värt att fira att vi umgås igen. Som Arnold sa så fint när han blåste ut ljusen:  ‘För varandra’.”, skriver hon. 

Jacobs avslappnade aktivitet hemma hos Margaux

När familjen var klara för dagen och kamerorna stängdes innebar det inte att de separerade föräldrarna skildes åt. Jacob hade svårt att slita sig från Margaux lägenhet – och inte av den anledningen man kan tro…

“Sen hade jag en rad telefonmöten och Jacob stannade kvar och lånade bastun + rullade sig i snö på terrassen…. Tror han höll på i en dryg timme, haha”, skriver Margaux på sin blogg.

Bild från Margaux blogg. Foto: margauxdietz.se

Margaux har, som sagt, tidigare uttryckt hur lycklig hon är över att hon och Jacob kommer så bra överens nu för tiden. Och den lyckan verkar fortsatt hålla i sig. 

“Väldigt tacksam över att det känns som att livet tagit en positiv vändning”, avslutar Margaux blogginlägget med.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!