Danijela Pavlica och Hanna Friberg.
Danijela Pavlica och Hanna Friberg. - Foto: Stella Pictures

Hanna Friberg om relationen till Danijela Pavlica: "Jobbigt"

Den tidigare tillsynens oskiljaktiga duon Hanna Friberg och Danijela Pavlica har enligt följare sedan ett tag verkat glida isär. Nu bemöter Hanna Friberg detta rykte i ett poddavsnitt av "Fredagsvibe" tillsammans med Lovisa Wallin.


Förr kunde vi ofta se Hanna Friberg, 27, och Danijela Pavlica, 31, tillsammans - på resor, träningspass, mysiga luncher och fartfyllda middagar. Under 2018 hade de även podcasten "Hanni och Danni" ihop som sände totalt 22 avsnitt. 

"Ja, vi har glidit ifrån varandra..."

Men allt eftersom såg vi hur bilderna på de tillsammans tunnades ut för att sedan nästan försvinna helt. Vilket fick följare att börja undra. 

I fredagens avsnitt av "Fredagsvibe" (samma podcast som måndagsvibe) med Hanna Friberg och Lovisa Lojsan Wallin så bemöter nu Hanna ryktet. 

– Daniela, ja, vi har glidit ifrån varandra. Det här kan jag tycka är lite jobbigt när man har offentliga relationer, säger Hanna. 

Det verkar dock inte vara något speciellt som har hänt. 

– Det är ju som alla andra relationer, vissa vänskaper är ju inte kvar, man glider ifrån varandra och det är egentligen ingenting som har hänt, säger Lovisa. Hanna understryker senare: 

– Det är ingenting som har hänt! Det har bara blivit så, och inget mer med det. /
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00