Monica och Rooger åkte till dejtingstugan redan andra kvällen
Monica och Rooger åkte till dejtingstugan redan andra kvällen - Foto: Skärmavbild/SVT

Hotell Romantik-Monica om stugnatten med Rooger: “Inte många timmars sömn...”

Monica Sundberg, 72, är just nu aktiv med SVT:s Hotell Romantik, ett program där 28 stycken pensionärer åker till Schweiz för att hitta kärleken. I en exklusiv intervju med Nyheter24 berättar Monica om upplevelsen och natten i stugan med Rooger.


Hotell Romantik är ett program på SVT och SVT Play som går ut på att 28 stycken pensionärer ska hitta kärleken. Under en vecka får de bo på ett lyxhotell i de Schweiziska bergen, åka på aktiviteter och lära känna varandra. 

Varje kväll får ett av paren åka ut på tumanhand till en stuga på andra sidan en sjö, där de äter middag och spenderar natten tillsammans, något som Nyheter24 skrivit mer om – här.

Redan andra natten så fick Monica och Rooger åka ut till stugan över sjön. De två hade redan vid det ögonblicket fått upp ögonen för varandra. 

Hotell Romantik-Monica om natten i stugan med Rooger

— Jag och Rooger hittade varandra redan första dagen. Så det blev mycket fokus kring oss och vi fick göra många olika saker. Vi var båda öppna och visade upp kärleken, det var därför vi hamnade både i bubbelbadet och i det iskalla vattenfallet, säger Monica till Nyheter24.

Rooger flyttade in till Monicas hotellrum direkt efter dejtingstugan. Foto: Skärmavbild/SVT

Kvällen vid dejtingstugan började med att paret fick trampa till stugan själva i en stor svan, vilket Monica beskriver som en rolig upplevelse som ingen av dem hade gjort tidigare. Väl i stugan åt de mat och pratade om livet.

— Filmteamet lämnade oss vid 22 tiden och då satt vi uppe till 03 och bara pratade om livet. Sen skulle man vara uppe och ha duschat och ätit frukost vid 07.30, när filmteamet kom och hämtade oss igen på morgonen. Det blev inte många timmars sömn den natten, säger Monica och skrattar.

Direkt efter natten i dejtingstugan flyttade Rooger in till Monicas hotellrum, avslöjar Monica för Nyheter24.

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00