Årets julkalendrar eller adventskalendrar 2023 – inom smink och skönhet

- Foto: Rituals, Bangerhead
Dela på Pinterest
När julen närmar sig längtar många efter gemenskap och traditioner. En av de mest älskade traditionerna som har vuxit i popularitet de senaste åren är skönhetsjulkalendrar. Modette listar de mest populära julkalendrarna för julen 2023.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Julkalender 2023 skönhet

Julkalendrar inom skönhet har blivit en populär trend under de senaste åren. Dessa kalendrar innehåller ofta 24 luckor, en för varje dag fram till jul, och varje lucka döljer en skönhetsprodukt. Produkterna kan variera från hudvård, till hårprodukter och parfymer.

1. Rituals julkalender 2023

Årets julkalender från Rituals är inspirerat av deras flagship butik. Denna julkalender är mer än bara en nedräkning till julafton, den är även den ultimata julpyntet i sig. Spana in Rituals julkalender här!

Rituals julkalendern för män 2023

I år har Rituals även kommit med en julkalender för män som är förpackad med alla essentials som man kan tänkas behöva. Du hittar kalendern här!


Läs även: Rituals julkalender Rituals 2023 – det innehåller den

2. Body shop julkalender 2023

I år bjuder The Body Shop på en julkalender som är inget mindre än magisk. Bakom varje lucka döljer sig deras bästsäljande hud- och kroppsvårdsfavoriter som garanterat kommer få din vinterhud att stråla. Klicka hem julkalendern här!

3. Julkalender Biotherm 2023

En julkalender fylld med hudvård, vad mer kan man önska sig?Du hittar den här!

7. Kiehl's julkalender 2023

Kiehl's sviker en aldrig! Denna kalender är fylld med lyxig hud och hårvård. Spana in julkalender här!

8. Clarins julkalender 2023

Denna julkalender innehåller naturliga produkter för ansikts- och kroppsvård. Kalendern är generös med 24 produker. Här finns julkalendern!


9. Yves rocher julkalender 2023

Årets kalender är en generös sammansättning, fylld med 24 botaniska skönhetsprodukter för hud, hår och kropp, samt makeup och parfym. Utforska utvalda nyheter, begränsade upplagor och älskade klassiker, och gör nedräkningen till julen ännu roligare. Du hittar julkalendern här!

10. Molton Brown julkalender 2023

Vi älskar Molton Brown för deras lyxiga dofter och fina förpackningar. Molton brown har de perfekta julklapparna eller gå bort presenterna, och nu även den här lyxiga kalendern. I kalendern hittar vi 24 Molton Brown ikoner, från badprodukter och olika dofter. Köp den här!

Julkalender 2023 smink

En julkalender fylld med smink är ett perfekt sätt att räkna ner dagarna till julafton. Julkalendrarna kan innehålla allt från läppstift och ögonskugga till ansiktsmasker och handkrämer. Varje dag får man en ny chans att upptäcka en ny produkt eller kanske återupptäcka en gammal favorit. Under de senaste åren har julkalendrar vuxit i popularitet och man får vara snabb om man ska lyckas få tag på en julkalender. 

10. Caia julkalender 2023

Julkalendern från Caia är minst sagt generös med 30 överraskningar och full size produkter bland smink, hudvård och hårvård. Man får verkligen mycket för pengarna, spana in den här!

Läs även: Det här innehåller CAIA:s adventskalender 2023 – produkter till ett värde av 8000 kr

11. Lyko julkalender 2023

En generös kalender med smink, hår och hudvård, med ett värde av 12 000 kronor! Kalendern släpps den 2 oktober, du hittar den här!

12. Make up store julkalender 2023

Bakom de 24 luckorna döljer sig inte mindre än 25 fullstora produkter! Inuti finner du Make Up Stores mest älskade och bästsäljande artiklar, vilket gör den idealisk för dig som söker högkvalitativt smink med intensiv pigmentering. Du hittar kalendern här!

Läs även: Festliga sminkningar med glitter och skimmer

13. Kicks julkalender 2023

Om du längtar efter att addera lite extra vardagslyx i vintermörkret eller bara vill unna dig själv en daglig dos av skönhet, så är en julkalender svaret, spana in Kicks julkalender här!

14. L'Oreal Paris julkalender 2023

Årets julkalender från L’Oreal föreställer inte bara en vacker fasad i Paris, utan är också en skattkista av skönhetsfavoriter. Med 20 glittrande sminkprodukter och lyxiga hår- och hudvårdsöverraskningar väntar en daglig dos av glamour bakom varje lucka. Spana in adventskalendern här!

15. Lumene julkalender 2023

Bakom varje lucka döljer sig ett urval av 24 exklusiva produkter, som representerar det bästa inom hudvård och makeup från Lumene. Med 18 hudvårdsprodukter och 6 makeupnyheter, kika in julkalendern här!

[pricerunner_widget:https://api.pricerunner.com/publisher-widgets/se/product.js?onlyInStock=true&offerOrigin=NATIONAL&offerLimit=1&productId=3208444950&partnerId=adrunner_se_modette&widgetId=pr-product-widget-2467732" async>

16. Revolution julkalender 2023

Vi skulle inte tacka nej till denna julkalender fylld med smink. Spännande att få möjlighet att testa nya produkter man inte hade hittat annars. Spana in julkalendern här!

17. Lancome julkalender 2023

Unna dig eller en vän en lyxig adventskalender från Lancome, från denna kalendern kommer man garanterat hitta nya skönhetsfavoriter. Spana in julkalendern här!

18. NYX julkalender 2023

Är man sugen på att hitta nya sminkfavoriter är den här julkalendern perfekt! Köp julkalendern här!


Läs även:

Hårolja för alla hårtyper – bäst i test

Så skapar du salongsfönat hår hemma – med papiljotter

De 7 bästa värmeborstarna 2023 – våra toppval för salongsfönat hår

Charlotte Tilbury makeup öppnar i Sverige – tips på 11 virala produkter att köpa

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips

Latte makeup – produkterna du behöver till sminktrenden

Sminktrender– två sminklooks att göra i sommar

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr