- Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens chock efter överraskningen: "En hel KÖR"

Den 24 december fyllde den folkkära realityprofilen Pernilla Wahlgren 56 år. Det uppmärksammade hennes barn med en överraskning som minst sagt var chockerande.


Den folkkära realitystjärnan Pernilla Wahlgren har haft ett fartfyllt år då hon bland annat har hunnit med att vara programledare för Allsång på skansen och gifta sig med Christian Bauer.

Privata bilderna från Pernilla Wahlgrens lyxiga bröllopsmiddag

Överraskades på sin födelsedag

På julafton fyllde Pernilla Wahlgren 56 år och dagen till ära överraskades hon på morgonkvisten av sina barn, barnbarn, svärdotter och föräldrar. 

Men något som hon inte förväntade sig var att det skulle så en kör i hennes hem. Överraskningen hade planerats av dottern Bianca Ingrosso och sonen Benjamin Ingrosso. Benjamin Ingrosso hade även övat med kören i kyrkan två dagar tidigare.

Följarna rasar på Wahlgren-familjen – anmäls för smygreklam: "Nu räcker det"

I ett inlägg på Pernilla Wahlgrens Instagram delar hon med sig av överraskningen.

"Men när jag sedan går ner till det som jag tror bara ska vara familjefrukost - och möts av sången från en hel KÖR som står i vårt musikrum och med änglaröster sjunger ”O Helga natt ” - ackompanjeras av Benjamin på flygel - då brast det kan jag säga…!", skriver Pernilla Wahlgren i Instagraminlägget.

Inte en del av Wahlgrens värld

I Instagraminlägget poängterar hon att överraskningen var helt på eget initiativ och inte en del av Wahlgrens värld inspelningen. 

"Och nej ”Wahlgrens Värld” var inte med och filmade - så det var inte gjort med tanke på ”bra innehåll” för programmet , som många säkert kommer tro..!", skriver hon i inlägget.

Pernilla Wahlgren är bukis med Hollywoodstjärnan: "Har legat med samma"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00